Pojavio se snimak svađe Mihajlovića i Medela

Sukob između Siniše Mihajlovića i Garija Medela, tokom meča Leće - Bolonja, bio je glavna tema skoro svih svjetskih medija u nedjelju!

Fudbal 23.12.2019 | 19:39
Pojavio se snimak svađe Mihajlovića i Medela

Dan kasnije ''isplivao'' je i snimak svađe trenera i veziste Bolonje koji je iz čista mira krenuo na Srbina koji je nekoliko trenutaka ranije ušao na teren da ga zaštiti isključenja.

Medel i Mihajlović su se žustro svađali i do poluvremena, zatim i po ulasku u tunel, da bi u svlačionici sve razjasnili jedan drugom. "Nisu se razumjeli na terenu. Unutar svlačionice su objasnili neke stvari jedan drugom i rukovali su se", rekao je Rikardo Orsolini, napadač Bolonje, poslije meča.

Medel je igrao potom svih 90 minuta, a Bolonja je slavila rezultatom 3:2.

 

(Telegraf.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Rajkard

25.12.2019 08:10

Jooooj pobogu šta su novinari pisali o ovome, po tim njihovim tekstovima ispalo je bukvalno da je igrač skoro pa udario Mihajlovića. Ja na ovom snimku vidim nešto što je sasvim normalno u ovakvim situacijama - igrač je ljut a trener ga smiruju i drži ga da ne dobije karton. Posle toga vidim kako se igrač samo otrgao od Mihajlovića i ništa više nema gospodo novinari... Što vi znate "od muve napraviti medveda" pa to niko ne zna kao vi...

ODGOVORITE