У експлозији погинуо мјештанин села Јаребице

У експлозији која се данас десила код Зворника на безинској пумпи у близини граничног прелаза "Шепак" погинуо је Зоран Аврамовић из села Јеребице код Драгинца - Лозничко-шабачки округ.

Република Српска 23.12.2019 | 18:29
У експлозији погинуо мјештанин села Јаребице

Како БН сазнаје, Аврамовић је радио у Словачкој, прије два дана дошао је на одмор и случајно се задесио данас на том мјесту, гдје је изгубио живот.

Иначе, након стравичне експлозије на бензинској пумпи „Нешковић“ уништено је све у кругу од 100 метара.

Само захваљујући присебности оних који су били ту, од мјештана до учесника у саобраћају, више живота је спасено.

Према причи очевидаца, након што је један аутомобил ударио у точилицу за плин опасна густа магла је обавила бензинску пумпу и чинило се да неће доћи до трагедије. Саобраћај није прекидан, видјело се како се људи крећу у близини, а тада је, након што се више није чуло „шиштање“ плина, из још неутврђених разлога дошло је до експлозије.

– Када се све смирило наишао је неко с колима и почео турирати… Рекох: „Сад ће бити…“ Нисам ни изговорио, то се и десило. Десило се на крају, кад је све прошло. Да је „пукло“ у оном моменту кад је био тај дим, не би остало ничега – испричао је очевидац Алија Алић за Српскаинфо.

Погинула је једна особа, која се зауставила у близини пумпе, непосредно уочи експлозије, а више повријеђених је одвезено у болнице у Лозници, Зворнику и Тузли.

На мјесту експлозије био је језив призор, какав виђамо само у филмовима; више аутомобила је потпуно уништено, прозори на кућама су попуцали, цријеп на крововима уништен…

(БН ТВ /Српскаинфо)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Маx

23.12.2019 18:49

Под хитно затворити све Несковицеве бензинске пумпе на којима се тоци аутоплин јер није урадјена сигурносна заститиа неконтролисаног истицања плина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игипоп

23.12.2019 20:03

Ајд сути мајке ти, ако мислис да је тако поднеси пријаву и не паламуди по интернету

Name

Бранко

24.12.2019 08:11

Требалоби питати надлезну господу како су уопсте моглу добити дозволу за рад кад су им фактицки ти вентили покрај пута ,све то треба у цорку послати !!!

Name

Марија

24.12.2019 23:20

Слажем се

Name

Јоо

23.12.2019 18:56

Република Српска је била пола дана блокирана И нико ништа.Овај пут нема алтернативни правац.

ОДГОВОРИТЕ