U eksploziji poginuo mještanin sela Jarebice

U eksploziji koja se danas desila kod Zvornika na bezinskoj pumpi u blizini graničnog prelaza "Šepak" poginuo je Zoran Avramović iz sela Jerebice kod Draginca - Lozničko-šabački okrug.

Republika Srpska 23.12.2019 | 18:29
U eksploziji poginuo mještanin sela Jarebice

Kako BN saznaje, Avramović je radio u Slovačkoj, prije dva dana došao je na odmor i slučajno se zadesio danas na tom mjestu, gdje je izgubio život.

Inače, nakon stravične eksplozije na benzinskoj pumpi „Nešković“ uništeno je sve u krugu od 100 metara.

Samo zahvaljujući prisebnosti onih koji su bili tu, od mještana do učesnika u saobraćaju, više života je spaseno.

Prema priči očevidaca, nakon što je jedan automobil udario u točilicu za plin opasna gusta magla je obavila benzinsku pumpu i činilo se da neće doći do tragedije. Saobraćaj nije prekidan, vidjelo se kako se ljudi kreću u blizini, a tada je, nakon što se više nije čulo „šištanje“ plina, iz još neutvrđenih razloga došlo je do eksplozije.

– Kada se sve smirilo naišao je neko s kolima i počeo turirati… Rekoh: „Sad će biti…“ Nisam ni izgovorio, to se i desilo. Desilo se na kraju, kad je sve prošlo. Da je „puklo“ u onom momentu kad je bio taj dim, ne bi ostalo ničega – ispričao je očevidac Alija Alić za Srpskainfo.

Poginula je jedna osoba, koja se zaustavila u blizini pumpe, neposredno uoči eksplozije, a više povrijeđenih je odvezeno u bolnice u Loznici, Zvorniku i Tuzli.

Na mjestu eksplozije bio je jeziv prizor, kakav viđamo samo u filmovima; više automobila je potpuno uništeno, prozori na kućama su popucali, crijep na krovovima uništen…

(BN TV /Srpskainfo)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Max

23.12.2019 18:49

Pod hitno zatvoriti sve Neskoviceve benzinske pumpe na kojima se toci autoplin jer nije uradjena sigurnosna zastitia nekontrolisanog isticanja plina.

ODGOVORITE
Name

Igipop

23.12.2019 20:03

Ajd suti majke ti, ako mislis da je tako podnesi prijavu i ne palamudi po internetu

Name

Branko

24.12.2019 08:11

Trebalobi pitati nadleznu gospodu kako su uopste moglu dobiti dozvolu za rad kad su im fakticki ti ventili pokraj puta ,sve to treba u corku poslati !!!

Name

Marija

24.12.2019 23:20

Slažem se

Name

Joo

23.12.2019 18:56

Republika Srpska je bila pola dana blokirana I niko ništa.Ovaj put nema alternativni pravac.

ODGOVORITE