Жељко Шашић редован гост јавне куће у Бечу!

Жељко Шашић (50) провео је ноћ у јавној кући у Бечу, са својим музичарем који га прати на свиркама!

Забава 23.12.2019 | 20:21
Жељко Шашић редован гост јавне куће у Бечу!

Како кажу хостесе, Шашић често долази и ужива у том локалу.

-Жељко је прошле недеље са својим дошао у Беч да преговара за неку свирку. Након што су завршили пословни део, чули су се са још два пријатеља која живе овде и отишли и отишли су у елитни ноћни клуб, који је познат по скупим забавама са девојкама и стриптизетама - каже извор и додаје да запослене уопште не изненађује што је Шашић посетио елитну јавну кућу пошто је он њихов чест гост.

-Шашић често свраћа у Бабилон и његове добре познанице, тј. забављачице, увек су одушевљене када га виде. Обавезно од њега траже прво да им пева, па га оне после забављају. Овога пута он је целу ноћ провео тамо, а шта се тачно дешавало иза затворених врата, не могу да тврдим јер то нико осим њих не може да каже. Обезбеђење је на врхунском нивоу, а и дискреција је загарантована.

О овом клубу из центра Беча круже гласине да људи тамо не иду да једу и да пију, већ да се забаве са девојкама које су им доступне 24 часа. Само улаз у овај клуб кошта 100 евра. Обавезно служе девојке које вам нуде забаву. Цена са девојкама није фиксна пошто зависи од минутаже.

Иначе, један од Жељкових пријатеља је окачио на Инстаграм фотографију из јавне куће баш од прошле недеље, када су посетили ово место. Када је певач то видео, полудео је, па је одмах рекао другу да склони како не би имао ниједан траг да је чест гос елитног ноћног клуба, пише Српски телеграф.

Извор: Телеграф.рс  Фото: Никола Томић

Коментари / 0

Оставите коментар