Željko Šašić redovan gost javne kuće u Beču!

Željko Šašić (50) proveo je noć u javnoj kući u Beču, sa svojim muzičarem koji ga prati na svirkama!

Zabava 23.12.2019 | 20:21
Željko Šašić redovan gost javne kuće u Beču!

Kako kažu hostese, Šašić često dolazi i uživa u tom lokalu.

-Željko je prošle nedelje sa svojim došao u Beč da pregovara za neku svirku. Nakon što su završili poslovni deo, čuli su se sa još dva prijatelja koja žive ovde i otišli i otišli su u elitni noćni klub, koji je poznat po skupim zabavama sa devojkama i striptizetama - kaže izvor i dodaje da zaposlene uopšte ne iznenađuje što je Šašić posetio elitnu javnu kuću pošto je on njihov čest gost.

-Šašić često svraća u Babilon i njegove dobre poznanice, tj. zabavljačice, uvek su oduševljene kada ga vide. Obavezno od njega traže prvo da im peva, pa ga one posle zabavljaju. Ovoga puta on je celu noć proveo tamo, a šta se tačno dešavalo iza zatvorenih vrata, ne mogu da tvrdim jer to niko osim njih ne može da kaže. Obezbeđenje je na vrhunskom nivou, a i diskrecija je zagarantovana.

O ovom klubu iz centra Beča kruže glasine da ljudi tamo ne idu da jedu i da piju, već da se zabave sa devojkama koje su im dostupne 24 časa. Samo ulaz u ovaj klub košta 100 evra. Obavezno služe devojke koje vam nude zabavu. Cena sa devojkama nije fiksna pošto zavisi od minutaže.

Inače, jedan od Željkovih prijatelja je okačio na Instagram fotografiju iz javne kuće baš od prošle nedelje, kada su posetili ovo mesto. Kada je pevač to video, poludeo je, pa je odmah rekao drugu da skloni kako ne bi imao nijedan trag da je čest gos elitnog noćnog kluba, piše Srpski telegraf.

Izvor: Telegraf.rs  Foto: Nikola Tomić

Komentari / 0

Ostavite komentar