Томо Ковач: Изетбеговић је надмудрио Додика!

Бивши министар унутрашњих послова Републике Српске, Томо Ковач, гостовао је у јутарњем програму београдске телевизије Хаппy уредника и водитеља Миломира Марића, гдје је између осталог прокоментарисао и Програм реформи који је БиХ упутила у сједниште НАТО пакта у Брисел.

Република Српска 23.12.2019 | 18:12
Томо Ковач: Изетбеговић је надмудрио Додика!

Ковач мисли да је Изетбеговић остварио побједу јер је мудро играо на карту политичког нејединства српских странака у Парламенту БиХ.

Ковач сматра да је Додик упао у замку Бакира Изетбеговића који је вјешто симулирао да ће поново саставити Савјет министара БиХ без СНСД-а, те је тако присилио Додика на попуштање.

Изетбеговић је остварууо два битна циља, сматра Ковач, наводећи да је први циљ био деблокада НАТО пута БиХ док је други циљ био "цементрирање" државних институција БиХ.

(Агенције)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Ђиксон

23.12.2019 17:18

Евидентно је да га је риђобради Бакир-ага нацутурио, а и све нас србе-ђикане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзони

23.12.2019 17:21

Лијабо, јави када се удје у НАТО. Мозете и сада сто се нас тице само не знам сто вам не иде...

Name

Синан

23.12.2019 17:24

А шта реци није јадан он него ми народ иза кога се он вешто скрива.Бања Лука.

Name

реалности мало

23.12.2019 18:23

Дајмо народе мало упамет се, па НАТО је у Босни од 1995-е и никада отићи неће, то је завршена прича.

Name

идемо

23.12.2019 17:20

Немозе нам нико ниста, јаци смо од судбине,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Т

23.12.2019 17:24

НАТО је вец у БиХ ,и то је заврсена прица !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

23.12.2019 17:32

Знамо ми то све роде, мени то право да ти казем и не смета... Али Миле је добио ста је тразио. Сам је направио хистерију, ко зна ста је Русима обецао и наприцао, .. сад нас све хоце да баци под аутобус. Јасно је да смо у НАТОу и задњој будали, али подрзавам опозицију да искористо ово против њега.

Name

Ре Милан

23.12.2019 18:25

Кад будуследеце НАТО вјезбе на Мањаци, народ мозе да изадје и легне под тенкове. Ниста боље нихе ни заслузио осим да га прегази НАТО тенк.

Name

Ре:Милан Т

24.12.2019 06:46

Е моји јадни Срби, продане душе, повијате се за Додином причом ко сунцокрети. Час тамо час вамо, за шаку покрадених народних пара. Сутра да почне хвалити све оно по чему је пљувао и срао, и ви би за њим у исти глас, армија љигаваца, ботова, бескичмењака, дупеулизаца... Срам да вас буде поколења.

Name

Сербо64

23.12.2019 17:59

Тетак, мораш ли ти свакој чорби бити мирођија. Када ухватиш времена наврати да ти појаснимо суштину програма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да ми је продисати

25.12.2019 04:53

Ево један поглед из Федерације,Мени је некад право било стало да удјемо у Нато Савез,прије негону ЕУ ,Нерадо ,Ал сири интерес свих УБих гледао то неко другације,је Да се осигура Мир ,за будуце Генерације,Барем 100година,Јер кад нисмо у стању Ми Се договорити у Висевјековном Миру,Када незнамо да гледамо ста је у насем најбољем интересу,онда ,Нек други одуце,Тако сам мислио ,Данас ја висе илузија Немам.,Ово Нато хоце неце бити рата ,и ј..... у мозак народа од Насих лидера, Ја висе не зелим да гледам,Ми Сада говоеим занФедерацију,Дрзаве немамо ?А Богами ни Ви Републике,Ово је Пакао на земљи,Када цовјек прогледа и види око себе у каквом систему зиви,Тек се онда сјебе,И као да само он види ,Они ослрали иду раде воде дјецу вртиве ,као да се њих то нетице,И пристајање да буду дио банде,обарајуци главу,Немоц код цовјека који је свјестан и који има барем зеру.Морала у себи напросто убија цовјека полако,Зато ови сто се сикирају око Ната јел није ,Хоцели нецели,Ако наставите тако оде зивот ,А зивот је само један ,и гледај да прозивис несто,Залим за Ониликом зртвама сто дадосе зивоте како за.дрзаву тако и уа републику,И страх ме сусрета на оном свиејтунса толиким муценицима,Ста им реци,не да су дјаба изгинули,вец засто смо трпили оволиоо и засто трпи народ ,То је несто сто ми уграудима стоји,Данас ја немам заблида моја дрзава је Њемацка,А Босна ,сто је толико дуго сањана као нека утопија,Земља добрих племенитих људи,Која има мјеста за.све ,и за другације,остаје нека Имагинарна ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

25.12.2019 08:46

НЕКА ЈЕ БАС НАМ ДРАГО ДОСТА ЈЕ ВИСЕ ЊЕГОВОГ БАХАТИЗМА НИЈЕ МУ РС ЦАЦЕВИНА ПА ДА СЕ КОЦКА СА НАМА МИ ЗИВИМО И ЗВЈЕЦЕМО СКУПА ВЈЕКОВИМА А ОНИ НАС СВАДЈАЈУ РАДИ СЕБЕ И СВОЈИ ИНТЕРЕСА

ОДГОВОРИТЕ