"Сједница НСРС је сада бесмислена"

Након што смо предсједнику ПДП-а Браниславу Бореновићу саопштили информацију да је БиХ званично послала Програм реформи у НАТО, он је казао да ће Посебна сједница НСРС бити без икаквог смисла јер се ништа не може промијенити.

Република Српска 23.12.2019 | 16:55
"Сједница НСРС је сада бесмислена"

"Сједница је само покушај Додика да се покрије сједницом парламента за нешто што је урадио мимо знања Републике Српске. Ово је први АНП те врсте који је послан у НАТО штаб и на тај начин се трасира пут БиХ ка чланству", рекао је Бореновић.

Он је истакао да су бесмислени изговори о војној неутралности, неким стратегијама и документима.

"Ово је други званични документ који је БиХ послала у Брисел. Први је био прије 10 година, а други је данас. Ствари су потпуно јасне", додао је.

Казао је како неће пропустити прилику да исто каже на Посебној сједници НСРС-а која је заказана у 17 сати у Бањој Луци.

"Кључно питање је зашто је Додик избацио институције Републике Српске. То је јако лоше за БиХ. У процесу требају учествовати сви. Ако је стратешко опредјељење НАТО, а то је одлучено, онда је оправдано да процес воде сви људи из РС-а, то су темељна питања", казао је Бореновић.

(Клиx)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

КАД МОЗАК ЗАБОЛИ

23.12.2019 16:09

КОНАЦНО ЈЕДНА ПАМЕТНА ИЗ РСА, ПАПИР ЈЕ У НАТО И САД ЈЕ САМО НАТО КОЈИ МОЗЕ ДА НЕСТО ОСПОРИ АКО ЈЕ СВЕ ОК БИХ ЈЕ НА УЛАЗНИМ ВРАТИМА НАТО ХВАЛА РАДМАНОВИЦУ И ДОДИКУ СТО СУ ИПАК ПОКАЗЛИ ДА СУ ПРАВИ БОСАНЦИ И ДА ИМ ЈЕ БИХ ОТАДЗБИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.12.2019 16:20

Хвала, хвала,..придрузујем се цеститкама. А Додицк и екипа це златним словима бити уписани у хисторију Босне. Зивио Додик златни љиљан!

Name

Изадјите

23.12.2019 16:10

Изадјите не расправљајте с издајником. Па ви му само дајете легитимитет својим присуством. Изадјите са сједнице. Нек Клептоман то расправи са својом лоповском камарилом. А Марко Павиц нек једном буде цовјек па нек јавно трази да ДНС сад гласа против Додикове издаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изадјите 2

23.12.2019 16:17

Па нецете ваљда расправљати о папиру који има 22 стране које је Додик припремио, док материјал предат у Бриселу на енглеском језику има 53 стране. Тразите тај материјал сад од НАТО, па с њим изадјите на сједницу. Издајнице сјеме ти се затрало.

Name

србин

23.12.2019 16:23

Само нас понизавају додатно. Та скупстина свакако нема никакву вазност, а РС није споменута уопсте у овом документу. Ста ту има да се расправља,...дјеца нам се смију...

Name

Бања лука

23.12.2019 16:23

Баја је пао..крај..ме зна ста це ..утопио се у својим лазима....не зна ста це .лактаски кадабахија

ОДГОВОРИТЕ
Name

искоса

23.12.2019 16:24

Нимало нисам забринут око натоа, напротив мирно спавам као беба, шта ја имам од тога ако сам ко фол против натоа а око мене српског криминала и лоповлука ко у причи, бар под натовом шапом је гарантован мир за мене и моју дјецу, а мир је најважнији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

23.12.2019 16:57

Једино је рјешење напуштање скупштине на што ви немате храбрости. Човјек је нас градјане и вас посланике понизио и још вам се смије у лице. Не само да је Водја него је и неприкосновени Бог (доминус ет деус) и ви својим понашењем то потврдјујете.

ОДГОВОРИТЕ