Нови Град: У пожару изгорјело шест станова

 У пожару који је јутрос избио у стамбеној згради у насељу Реповац, општина Нови Град, причињена је огромна материјална штета у шест станова, а повријеђених није било.

Република Српска 23.12.2019 | 11:28
Нови Град: У пожару изгорјело шест станова

Старјешина Територијалне ватрогасне јединице Нови Град Никола Рађеновић навео је да је од раног јутра комплетна оперативна јединица ватрогасаца на терену, њих 15, те потврдио да је пожар локализован.

"Пожар је захватио кров зграде и тотална штета је на шест станова. Ватра је угашена и у току је санација пожаришта. Ватрогасци уклањају кров који је потпуно уништен", рекао је Рађеновић Срни.

Он је навео да је да су из зграде евакуисани станари свих тридесетак станова.

Дојаву о пожару ватрогасци су добили од полиције рано јутрос у 4.30 часова, те су одмах изашли на терен, а у локализовању пожара помогла им је и опрема "Електродистрибуције" Нови Град.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

пиши бриши

23.12.2019 13:17

Мора да није било хидрантског цријева или С9 у згради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Струја

24.12.2019 09:05

Зао ми је тих 6 породица које су остале без крова над главом, медјутим, нике ни цудо сто је до позара досло поготово сто се зна да у истој згради зиви и станује један од режимских сефова електре са купљеном дипломом у Широком Бријегу, јос ако им је он разводио струју и уградјивао сатове, добро да није цитава зграда изгорила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лила

27.12.2019 06:49

Па зар има и тога?!