Novi Grad: U požaru izgorjelo šest stanova

 U požaru koji je jutros izbio u stambenoj zgradi u naselju Repovac, opština Novi Grad, pričinjena je ogromna materijalna šteta u šest stanova, a povrijeđenih nije bilo.

Republika Srpska 23.12.2019 | 11:28
Novi Grad: U požaru izgorjelo šest stanova

Starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad Nikola Rađenović naveo je da je od ranog jutra kompletna operativna jedinica vatrogasaca na terenu, njih 15, te potvrdio da je požar lokalizovan.

"Požar je zahvatio krov zgrade i totalna šteta je na šest stanova. Vatra je ugašena i u toku je sanacija požarišta. Vatrogasci uklanjaju krov koji je potpuno uništen", rekao je Rađenović Srni.

On je naveo da je da su iz zgrade evakuisani stanari svih tridesetak stanova.

Dojavu o požaru vatrogasci su dobili od policije rano jutros u 4.30 časova, te su odmah izašli na teren, a u lokalizovanju požara pomogla im je i oprema "Elektrodistribucije" Novi Grad.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

piši briši

23.12.2019 13:17

Mora da nije bilo hidrantskog crijeva ili S9 u zgradi!

ODGOVORITE
Name

Struja

24.12.2019 09:05

Zao mi je tih 6 porodica koje su ostale bez krova nad glavom, medjutim, nike ni cudo sto je do pozara doslo pogotovo sto se zna da u istoj zgradi zivi i stanuje jedan od režimskih sefova elektre sa kupljenom diplomom u Širokom Brijegu, jos ako im je on razvodio struju i ugradjivao satove, dobro da nije citava zgrada izgorila.

ODGOVORITE
Name

Lila

27.12.2019 06:49

Pa zar ima i toga?!