Херцег Нови нуди одличну забаву и провод

Херцег Нови нуди одличну забаву и провод за дочек Нове 2020. године.

Забава 23.12.2019 | 09:38
Херцег Нови нуди одличну забаву и провод

Новљани, као и њихови гости ће и Нову 2020. годину традиционално дочекати на отвореном уз наступе великих регионалних звијезда. Организован дочек на отвореном биће уприличен на главној бини, на платоу испред хотела Игало.

Вишедневни музички програм са богатим пратећим садржајима и овога пута прилагођен је различитим музичким укусима.

Први концерт заказан је за  30. 12. а звијезда вечери  је Александра Пријовић. Познато је да Александра прави одличну атмосферу гдје год да наступа, па нема сумње да ће тако бити и овог пута. У њен наступ који почиње од 23 часа увесће нас  предгрупа Тоћ.

 31.12.2019. најприје је резервисан за најмлађе и то од 12 часова када почиње “Дјечја нова година” , пуна изненађења, уз представу “Чаробна књига”.

Од 21х на бини је предгрупа Лигхт ундер тхе блацк моунтаин која нас уводи у наступ “Неверних беба” уз чије хитове ћемо дочекати Нову годину и у најлуђој ноћи подјелити енергију и расположење  на платоу испред хотела Игало. Милан Ђурић са својим бендом припрема фантастичан програм, а  сви који буду у Херцег Новом за дочек  2020. добиће врхунски доживљај забаве и емоција.

А  01.01.2020.  од 23х за добру атмосферу побринуће се Харис Џиновић, прије којег ће госте забављати предгрупа  Милица Калуђеровић & Провиденца банд. Дакле реприза  је резервисана  за „одличан дернек“ за  публику која  је већ навикла да их Харис држи на ногама више од два сата, а само у Херцег Новом првог јануара слушаће под отвореним небом  легедарне пјесаме и хитове нашег регионалног напопуларнијег певача.

 За све оне који у  периоду новогодишњих празника букирају  боравак у неком од хотела или у приватном смјештају у Херцег Новом , у трајању од  прт и више ноћења , ТО ће субвенционирати  два поклон излета. Један се односи на обилазак Боке которске  а други на посјету Дубровнику.

 УСЛОВИ ЗА ДОБИЈАЊЕ ГРАТИС ИЗЛЕТА:

Потребно је послати WхатсАпп / Вибер поруку на број +382 67 099 942 са садржајем ПРОМО НОВА ГОДИНА након чега у истој поруци треба навести имена и презимена свих гостију, као и име смјештаја у којем је уплаћен аранжман у Херцег Новом.  Или послати путем е-маил-а поруку са насловом ПРОМО НОВА ГОДИНА на адресу инфо@херцегнови.травел у којој треба навести имена и презимена свих гостију, као и име смјештаја у којем је уплаћен аранжман у Херцег Новом.                                                             

Након послате поруке или е-маил-а, бићете контактирани  и информисани о детаљима излета. инфо@херцегнови.травел | ЦОНТАЦТ | +382 67 099 942.

Добродошли!

((www.херцегнови.травел)

 

Коментари / 0

Оставите коментар