Herceg Novi nudi odličnu zabavu i provod

Herceg Novi nudi odličnu zabavu i provod za doček Nove 2020. godine.

Zabava 23.12.2019 | 09:38
Herceg Novi nudi odličnu zabavu i provod

Novljani, kao i njihovi gosti će i Novu 2020. godinu tradicionalno dočekati na otvorenom uz nastupe velikih regionalnih zvijezda. Organizovan doček na otvorenom biće upriličen na glavnoj bini, na platou ispred hotela Igalo.

Višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima i ovoga puta prilagođen je različitim muzičkim ukusima.

Prvi koncert zakazan je za  30. 12. a zvijezda večeri  je Aleksandra Prijović. Poznato je da Aleksandra pravi odličnu atmosferu gdje god da nastupa, pa nema sumnje da će tako biti i ovog puta. U njen nastup koji počinje od 23 časa uvesće nas  predgrupa Toć.

 31.12.2019. najprije je rezervisan za najmlađe i to od 12 časova kada počinje “Dječja nova godina” , puna iznenađenja, uz predstavu “Čarobna knjiga”.

Od 21h na bini je predgrupa Light under the black mountain koja nas uvodi u nastup “Nevernih beba” uz čije hitove ćemo dočekati Novu godinu i u najluđoj noći podjeliti energiju i raspoloženje  na platou ispred hotela Igalo. Milan Đurić sa svojim bendom priprema fantastičan program, a  svi koji budu u Herceg Novom za doček  2020. dobiće vrhunski doživljaj zabave i emocija.

A  01.01.2020.  od 23h za dobru atmosferu pobrinuće se Haris Džinović, prije kojeg će goste zabavljati predgrupa  Milica Kaluđerović & Providenca band. Dakle repriza  je rezervisana  za „odličan dernek“ za  publiku koja  je već navikla da ih Haris drži na nogama više od dva sata, a samo u Herceg Novom prvog januara slušaće pod otvorenim nebom  legedarne pjesame i hitove našeg regionalnog napopularnijeg pevača.

 Za sve one koji u  periodu novogodišnjih praznika bukiraju  boravak u nekom od hotela ili u privatnom smještaju u Herceg Novom , u trajanju od  prt i više noćenja , TO će subvencionirati  dva poklon izleta. Jedan se odnosi na obilazak Boke kotorske  a drugi na posjetu Dubrovniku.

 USLOVI ZA DOBIJANJE GRATIS IZLETA:

Potrebno je poslati WhatsApp / Viber poruku na broj +382 67 099 942 sa sadržajem PROMO NOVA GODINA nakon čega u istoj poruci treba navesti imena i prezimena svih gostiju, kao i ime smještaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom.  Ili poslati putem e-mail-a poruku sa naslovom PROMO NOVA GODINA na adresu [email protected] u kojoj treba navesti imena i prezimena svih gostiju, kao i ime smještaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom.                                                             

Nakon poslate poruke ili e-mail-a, bićete kontaktirani  i informisani o detaljima izleta. [email protected] | CONTACT | +382 67 099 942.

Dobrodošli!

((www.hercegnovi.travel)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar