Бивши муж Емине Јаховић пише аутобиографију!

Турски певач Мустафа Сандал (49) одлучио се да напише аутобиографију о свом животу, а оно што многе интригира јесте и његово признање да ће централно место у његовој књизи заузети управо његова бивша супруга, наша поп певачица Емина Јаховић (37).

Забава 20.12.2019 | 22:22
Бивши муж Емине Јаховић пише аутобиографију!

Након што је Емина потврдила да је раскинула са милионером Садетином Сараном, турски медији усликали су је у поподневној шетњи са бившим мужем Мустафом. Све то било је довољно да почну нагађања о њиховом помирењу, но међутим до тога изгледа  неће доћи.

Наиме, Мустафа је Емини најавио да почиње да пише књигу у којој ће већину страница посветити управо мајци својих синова Јамана и Јавуза.

 Занимљиво ми је то што је Мустафа решио да напише књигу о свом животу. Он то и заслужује, јер има јако дуге године каријере и веома интензивног и занимљивог живота. Мени је драго, иако нисам прочитала о чему се ради, можда постоје и неке критике, ко зна? Видећемо шта је у питању - изјавила је Емина.

Јаховићева ја открила и да Мустафину аутобиографију неће прочитати пре него што се иста нађе у продаји, али и да се нада да ће ако је буде споменуо имати и по коју лепу реч о њој.

- Очекујем да ће ту бити и која лепа реч за мене. Једва чекам да изађе. Рекла сам да нећу читати пре него што се то деси - открила је певачица за емисију Еxклузивно.

Извор: Телеграф.рс Фото: АТА имагес/ инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар