Bivši muž Emine Jahović piše autobiografiju!

Turski pevač Mustafa Sandal (49) odlučio se da napiše autobiografiju o svom životu, a ono što mnoge intrigira jeste i njegovo priznanje da će centralno mesto u njegovoj knjizi zauzeti upravo njegova bivša supruga, naša pop pevačica Emina Jahović (37).

Zabava 20.12.2019 | 22:22
Bivši muž Emine Jahović piše autobiografiju!

Nakon što je Emina potvrdila da je raskinula sa milionerom Sadetinom Saranom, turski mediji uslikali su je u popodnevnoj šetnji sa bivšim mužem Mustafom. Sve to bilo je dovoljno da počnu nagađanja o njihovom pomirenju, no međutim do toga izgleda  neće doći.

Naime, Mustafa je Emini najavio da počinje da piše knjigu u kojoj će većinu stranica posvetiti upravo majci svojih sinova Jamana i Javuza.

 Zanimljivo mi je to što je Mustafa rešio da napiše knjigu o svom životu. On to i zaslužuje, jer ima jako duge godine karijere i veoma intenzivnog i zanimljivog života. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo šta je u pitanju - izjavila je Emina.

Jahovićeva ja otkrila i da Mustafinu autobiografiju neće pročitati pre nego što se ista nađe u prodaji, ali i da se nada da će ako je bude spomenuo imati i po koju lepu reč o njoj.

- Očekujem da će tu biti i koja lepa reč za mene. Jedva čekam da izađe. Rekla sam da neću čitati pre nego što se to desi - otkrila je pevačica za emisiju Exkluzivno.

Izvor: Telegraf.rs Foto: ATA images/ instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar