Џеј отворио душу и проговорио о свом здравственом стању!

Легенда народне музике Џеј Рамадановски (55) преживео је праву драму када се након операције срца борио за живот. Ипак, све је прегурао, а сада у ексклузивној исповести за „Ало!“ говори о тренутном здравственом стању, али и сексуалном животу, који му је, како каже, врло активан.

Забава 20.12.2019 | 11:49
Џеј отворио душу и проговорио о свом здравственом стању!

- Наравно да сам активан, па ја се нисам оперисао доле него горе - нашалио се на самом почетку разговора Џеј и у свом стилу додао:

- Пре 20-30 година шетао сам по 10-15 цупи. Сада не могу толико, али шетам и даље. Не може да се живи без цупи - каже он и наставља:

- Кажу ми: „Џеј, срце може да ти стане од секса“, али ја им кажем да ја нисам физички радник. Ја се штедим, оне углавном раде - прича кроз смех Џеј. Колико пута дневно или недељно с партнерком може сексуално да општи, каже, не зависи од њега.

- Зависи каква је риба. Зависи и од мене, али много више од ње. Користио сам раније и „вијагру“ и разне друге препарате за потенцију, али могу ја и без њих. Нисам још толико матор - каже шаљиво фолк певач.

Како каже, осим стента који му је уграђен и вишка килограма, са којим се бори, трпи и разне неправде на пословном плану. 

- Посао ми је јако опао, као и цена наступа. Најпре због новинских написа како сам на самрти, а неки су чак ишли дотле да су објавили и да сам умро. Затим, многе завидне колеге су почеле да шире приче како сам пук’о, како ми глас крчи и како више не могу да певам - каже Џеј и наставља:

- Могу ја све исто као и пре, само не могу да скачем и играм као некад, али то сад више није ни потребно. Морам да кажем народу да певам и да могу да певам. Бог ми је дао тај таленат, а имао сам и среће да упознам сјајне сараднике, пре свих Марину Туцаковић, која ме је створила. Мој живот је, игром случаја, завршио у њеним рукама, моје приче из домова... све је описала, а ја сам отпевао - каже Џеј, који тврди да је и данас потребно само да подигне руку, па да сви углас певају „Сунце љубави“. Иако је прошао кроз тежак животни период, каже да га пријатељи нису изневерили. Напротив!

 Пријатељи ми нису окренули леђа. Звали су ме и обилазили кад је било најтеже, али пре свих моје ћерке и моји Дорћолци, колеге...

Не бих да их набрајам да неког не бих изоставио - каже он.

- Ја сам можда једини певач који 15 година није објавио албум, ако не рачунамо две-три песме које сам избацио, а који је и даље у игри, кога колеге поштују и кога публика воли - рекао је за „Ало!“ Џеј Рамадановски.

Не слушам лекаре

Певач каже да, иако је избегао смрт за длаку, лоших животних навика није могао да се одрекне.

- Не слушам савете лекара. Рекао ми је да не смем да пушим, а ја не могу без пљуге, пушим једну за другом од своје девете године. Рекао ми је да не смем алкохол, а ја волим да се ушикам. Треба да смршам 40 килограма, а не могу - искрен је Џеј.

Извор: Ало.рс Фото: сцреенсхот /Дејан Бриза

Коментари / 0

Оставите коментар