Džej otvorio dušu i progovorio o svom zdravstvenom stanju!

Legenda narodne muzike Džej Ramadanovski (55) preživeo je pravu dramu kada se nakon operacije srca borio za život. Ipak, sve je pregurao, a sada u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“ govori o trenutnom zdravstvenom stanju, ali i seksualnom životu, koji mu je, kako kaže, vrlo aktivan.

Zabava 20.12.2019 | 11:49
Džej otvorio dušu i progovorio o svom zdravstvenom stanju!

- Naravno da sam aktivan, pa ja se nisam operisao dole nego gore - našalio se na samom početku razgovora Džej i u svom stilu dodao:

- Pre 20-30 godina šetao sam po 10-15 cupi. Sada ne mogu toliko, ali šetam i dalje. Ne može da se živi bez cupi - kaže on i nastavlja:

- Kažu mi: „Džej, srce može da ti stane od seksa“, ali ja im kažem da ja nisam fizički radnik. Ja se štedim, one uglavnom rade - priča kroz smeh Džej. Koliko puta dnevno ili nedeljno s partnerkom može seksualno da opšti, kaže, ne zavisi od njega.

- Zavisi kakva je riba. Zavisi i od mene, ali mnogo više od nje. Koristio sam ranije i „vijagru“ i razne druge preparate za potenciju, ali mogu ja i bez njih. Nisam još toliko mator - kaže šaljivo folk pevač.

Kako kaže, osim stenta koji mu je ugrađen i viška kilograma, sa kojim se bori, trpi i razne nepravde na poslovnom planu. 

- Posao mi je jako opao, kao i cena nastupa. Najpre zbog novinskih napisa kako sam na samrti, a neki su čak išli dotle da su objavili i da sam umro. Zatim, mnoge zavidne kolege su počele da šire priče kako sam puk’o, kako mi glas krči i kako više ne mogu da pevam - kaže Džej i nastavlja:

- Mogu ja sve isto kao i pre, samo ne mogu da skačem i igram kao nekad, ali to sad više nije ni potrebno. Moram da kažem narodu da pevam i da mogu da pevam. Bog mi je dao taj talenat, a imao sam i sreće da upoznam sjajne saradnike, pre svih Marinu Tucaković, koja me je stvorila. Moj život je, igrom slučaja, završio u njenim rukama, moje priče iz domova... sve je opisala, a ja sam otpevao - kaže Džej, koji tvrdi da je i danas potrebno samo da podigne ruku, pa da svi uglas pevaju „Sunce ljubavi“. Iako je prošao kroz težak životni period, kaže da ga prijatelji nisu izneverili. Naprotiv!

 Prijatelji mi nisu okrenuli leđa. Zvali su me i obilazili kad je bilo najteže, ali pre svih moje ćerke i moji Dorćolci, kolege...

Ne bih da ih nabrajam da nekog ne bih izostavio - kaže on.

- Ja sam možda jedini pevač koji 15 godina nije objavio album, ako ne računamo dve-tri pesme koje sam izbacio, a koji je i dalje u igri, koga kolege poštuju i koga publika voli - rekao je za „Alo!“ Džej Ramadanovski.

Ne slušam lekare

Pevač kaže da, iako je izbegao smrt za dlaku, loših životnih navika nije mogao da se odrekne.

- Ne slušam savete lekara. Rekao mi je da ne smem da pušim, a ja ne mogu bez pljuge, pušim jednu za drugom od svoje devete godine. Rekao mi je da ne smem alkohol, a ja volim da se ušikam. Treba da smršam 40 kilograma, a ne mogu - iskren je Džej.

Izvor: Alo.rs Foto: screenshot /Dejan Briza

Komentari / 0

Ostavite komentar