Данас засједање Дома народа Парламента БиХ

Делегати Дома народа Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине данас би требали изабрати чланове сталних комисија тог дома - Уставноправне комисије, Комисије за финансије и буџет те Комисије за спољну и трговинску политику, царине, саобраћај и комуникације.

Босна и Херцеговина 20.12.2019 | 07:23
Данас засједање Дома народа Парламента БиХ

Чланови Уставноправне комисије требали би бити: Асим Сарајлић, Амир Фазлић, Средоје Новић, Лазар Продановић, Бариша Чолак и Лидија Брадара.

У Комисију за финансије и буџет требали би бити именовани: Амир Фазлић, Денис Бећировић, Никола Шпирић, Душанка Мајкић, Лидија Брадара и Марина Пендеш.

Комисију за спољну и трговинску политику, царине, саобраћај и комуникације Дома народа требали би чинити: Амир Фазлић, Фахрудин Радончић, Душанка Мајкић, Младен Босић, Марина Пендеш и Златко Милетић.

По завршетку редовне, планирана је хитна сједница Дома народа на којој би се, поред осталог, требао наћи Приједлог закона о Буџету институција БиХ и међународних обавеза БиХ за 2019. годину, који је у сриједу усвојио Представнички дома државног парламента.

Дом народа би, поред осталог, требао разматрати и више финансијских споразума, као и извјештаје о извршењу Буџета институција БиХ и међународних обавеза БиХ за 2017. и 2018. годину те о финансијској ревизији извршења Буџета институција БиХ за 2017. и 2018. годину.

(Фена)

Коментари / 0

Оставите коментар