Владан Милојевић више није тренер Црвене Звезде

"Хвала вам за све! Нећу више бити тренер Звезде", рекао је Милојевић на почетку обраћања, а онда се редом захвалио свима са којима је сарађивао у протеком периоду.

Фудбал 19.12.2019 | 14:00
Владан Милојевић више није тренер Црвене Звезде

"Много вас волим", додао је сада већ бивши тренер Звезде.

  

"Донео сам одлуку пре почетка меча са Чукаричким. Ја сам неко ко је тимски играч и хоћу реално да гледам на ствари. Када сам долазио у Звезду хтео сам да оставим нешто и када будем одлазио желео сам да наследнику оставим у аманет нешто. Да мојој Звезди оставим довољно времена да може нови тренер лагано ради и спреми се за нове европске изазове", рекао је Милојевић у свом образложењу оставке.

Генерални директор клуба Звездан Терзић сматра да клуб још увек није свестан какву је грандиозну личност имао протекле две и по године.

"Када је јуче дошао и донео ми сат на поклон у знак захвалности, знао сам да је крај", рекао је Терзић, па наставио:

"Ја ево 23-ћу годину функционишем као спортски руководилац. Ја са њим нисам имао ни најмањи неспоразум", рекао је Звездан Терзић па се срдачно изљубио са Милојевићем.

"Идем на одмор. Желим да се одморим и да што више времена посветим породици, својој жени и деци", открио је своје планове Милојевић.

"Деки је велика легенда, велики човек, а шта ће даље бти, то није питање за мене", рекао је Милојевић о свом наследнику Дејану Станковићу.

На питање где ће наставити каријеру Милојевић одговара:

"Сваки тренер има већ спакован кофер. Видећемо, где ме Бог буде послао", оговорио је бивши тренер Звезде.

"За Звезду је хендикеп што Милојевић одлази, али то је живот. И њему је тешко што одлази, не бих да улазим у његову психу. За ове две године оставио јетакав траг да се то никада неће заборавити, а сада је на Црвеној звезди да иде у нове изазове и нове победе", рекао је почасни председник црвено-белих Драган Џајић.

Митар Мркела захвалио се Милојевићу на свему у претходном периоду.

Да подсетимо, Милојевић је током две и по године на клупи Звезде освојио две титуле шампиона Србије и два пута играо групну фазу Лиге шампиона.

На место шефа стручног штаба црвено-белих биће Дејан Станковић, некадашњи фудбалер Звезде, Лација и Интера, као и дугогодишњи капитен репрезентације Србије.

(Курир спорт)

 

Коментари / 0

Оставите коментар