Vladan Milojević više nije trener Crvene Zvezde

"Hvala vam za sve! Neću više biti trener Zvezde", rekao je Milojević na početku obraćanja, a onda se redom zahvalio svima sa kojima je sarađivao u protekom periodu.

Fudbal 19.12.2019 | 14:00
Vladan Milojević više nije trener Crvene Zvezde

"Mnogo vas volim", dodao je sada već bivši trener Zvezde.

  

"Doneo sam odluku pre početka meča sa Čukaričkim. Ja sam neko ko je timski igrač i hoću realno da gledam na stvari. Kada sam dolazio u Zvezdu hteo sam da ostavim nešto i kada budem odlazio želeo sam da nasledniku ostavim u amanet nešto. Da mojoj Zvezdi ostavim dovoljno vremena da može novi trener lagano radi i spremi se za nove evropske izazove", rekao je Milojević u svom obrazloženju ostavke.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić smatra da klub još uvek nije svestan kakvu je grandioznu ličnost imao protekle dve i po godine.

"Kada je juče došao i doneo mi sat na poklon u znak zahvalnosti, znao sam da je kraj", rekao je Terzić, pa nastavio:

"Ja evo 23-ću godinu funkcionišem kao sportski rukovodilac. Ja sa njim nisam imao ni najmanji nesporazum", rekao je Zvezdan Terzić pa se srdačno izljubio sa Milojevićem.

"Idem na odmor. Želim da se odmorim i da što više vremena posvetim porodici, svojoj ženi i deci", otkrio je svoje planove Milojević.

"Deki je velika legenda, veliki čovek, a šta će dalje bti, to nije pitanje za mene", rekao je Milojević o svom nasledniku Dejanu Stankoviću.

Na pitanje gde će nastaviti karijeru Milojević odgovara:

"Svaki trener ima već spakovan kofer. Videćemo, gde me Bog bude poslao", ogovorio je bivši trener Zvezde.

"Za Zvezdu je hendikep što Milojević odlazi, ali to je život. I njemu je teško što odlazi, ne bih da ulazim u njegovu psihu. Za ove dve godine ostavio jetakav trag da se to nikada neće zaboraviti, a sada je na Crvenoj zvezdi da ide u nove izazove i nove pobede", rekao je počasni predsednik crveno-belih Dragan Džajić.

Mitar Mrkela zahvalio se Milojeviću na svemu u prethodnom periodu.

Da podsetimo, Milojević je tokom dve i po godine na klupi Zvezde osvojio dve titule šampiona Srbije i dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona.

Na mesto šefa stručnog štaba crveno-belih biće Dejan Stanković, nekadašnji fudbaler Zvezde, Lacija i Intera, kao i dugogodišnji kapiten reprezentacije Srbije.

(Kurir sport)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar