Наташа пред концерт кренула на часове певања!

Наташа Беквалац одржаће велики концерт у Штарк арени 14. фебруара, а припремама за спектакл се озбиљно посветила. Осим што је почела да иде на тренинге, Ната је чак кренула и на часове певања, а репертоар увежбава с Милошем Марковићем, иначе сином певача Чеде Марковића.

Забава 19.12.2019 | 10:58
Наташа пред концерт кренула на часове певања!

- С Наташом радим вокалне тренинге - часове певања, како бисмо спремили репертоар који треба изнети на двоипочасовном концерту. Певаћу и пратеће вокале, а бићу и део креативног тима. Осмислићу аранжман за једну песму у којој ће се појавити поп хор - рекао је за Курир Милош, признавши да је веома узбуђен. 

- Наташа је извођач с великом каријером и озбиљним хитовима. Она је велики изазов јер је и моја одговорност због њеног поверења велика. Нумера за коју осмишљавам концепт и аранжман је Наташи једна од најинтимнијих. За њу жели нешто грандиозно попут поп хора, за који смо расписали аудицију - додаје Марковић.

Као што је већ најавила, мала плава ће имати и велики перформанс на сцени током концерта, па је недавно објавила снимак с пробе на ком виси са сајле на висини од 25 метара

Извор: Курир.рс Фото: приватна архива

Коментари / 0

Оставите коментар