Nataša pred koncert krenula na časove pevanja!

Nataša Bekvalac održaće veliki koncert u Štark areni 14. februara, a pripremama za spektakl se ozbiljno posvetila. Osim što je počela da ide na treninge, Nata je čak krenula i na časove pevanja, a repertoar uvežbava s Milošem Markovićem, inače sinom pevača Čede Markovića.

Zabava 19.12.2019 | 10:58
Nataša pred koncert krenula na časove pevanja!

- S Natašom radim vokalne treninge - časove pevanja, kako bismo spremili repertoar koji treba izneti na dvoipočasovnom koncertu. Pevaću i prateće vokale, a biću i deo kreativnog tima. Osmisliću aranžman za jednu pesmu u kojoj će se pojaviti pop hor - rekao je za Kurir Miloš, priznavši da je veoma uzbuđen. 

- Nataša je izvođač s velikom karijerom i ozbiljnim hitovima. Ona je veliki izazov jer je i moja odgovornost zbog njenog poverenja velika. Numera za koju osmišljavam koncept i aranžman je Nataši jedna od najintimnijih. Za nju želi nešto grandiozno poput pop hora, za koji smo raspisali audiciju - dodaje Marković.

Kao što je već najavila, mala plava će imati i veliki performans na sceni tokom koncerta, pa je nedavno objavila snimak s probe na kom visi sa sajle na visini od 25 metara

Izvor: Kurir.rs Foto: privatna arhiva

Komentari / 0

Ostavite komentar