Стижу милиони у Љутице Богдана!

Компанија Гаспромњефт и фудбалски клуб Црвена звезда продужили су данас уговор о спонзорству за још две сезоне.

Фудбал 18.12.2019 | 17:53
Стижу милиони у Љутице Богдана!

"Изузетно смо поносни због овог уговора. Ово доживљавамо као признање за све урадјено у протеклом периоду, такодје и као крунски доказ братских односа наше две државе. Гаспромњефт је помагао Звезду и када је био тежи период, а и данас када остварујемо највеће успехе у новијој историји. Тих успеха не би било без помоћи Гаспромњефта", рекао је генерални директор Звезде Звездан Терзић на конференцији за новинаре.

Терзић је захвалио Гаспромњефту који је препознао значај Црвене звезде и обећао је да ће та компанија бити поносна на медјусобну сарадњу.

Члан Управног одбора Гаспромњефта Александар Дибаљ казао је да је та компанија током 10 година колико је у Србији постала један од највећих инвеститора у земљи.

"Не бавимо се само бизнисом, већ развијамо културу и спорт, а уговор са Звездом је пример тога. Сваке године видимо да спортски резултати Црвене звезде дају резултате и у бизнису. Када смо бирали клуб с којим смо да сарадјујемо, нисмо могли други осим Звезде јер је један од најбољих у региону. Црвена звезда је најбољи избор за нас", казао је Дибаљ.

Није желео да открије колико ће Звезда добити од спонзорства, али је навео да је износ исти као и у претходном уговору, плус бонуси за резултате у домаћим и европским такмичењима.

"Драго нам је због сарадње са Звездом јер она напредује и има све боље резултате. Драго ми је што смо изабрали прави клуб", истакао је Дибаљ.

Звездан Терзић је Дибаљу уручио урамљени дрес Звезде са бројем 1 и натписом Гаспромњефт.

Гаспром је генерални спонзор Црвене звезде од 2010. године.

(Бета)

Коментари / 0

Оставите коментар