Stižu milioni u Ljutice Bogdana!

Kompanija Gaspromnjeft i fudbalski klub Crvena zvezda produžili su danas ugovor o sponzorstvu za još dve sezone.

Fudbal 18.12.2019 | 17:53
Stižu milioni u Ljutice Bogdana!

"Izuzetno smo ponosni zbog ovog ugovora. Ovo doživljavamo kao priznanje za sve uradjeno u proteklom periodu, takodje i kao krunski dokaz bratskih odnosa naše dve države. Gaspromnjeft je pomagao Zvezdu i kada je bio teži period, a i danas kada ostvarujemo najveće uspehe u novijoj istoriji. Tih uspeha ne bi bilo bez pomoći Gaspromnjefta", rekao je generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić na konferenciji za novinare.

Terzić je zahvalio Gaspromnjeftu koji je prepoznao značaj Crvene zvezde i obećao je da će ta kompanija biti ponosna na medjusobnu saradnju.

Član Upravnog odbora Gaspromnjefta Aleksandar Dibalj kazao je da je ta kompanija tokom 10 godina koliko je u Srbiji postala jedan od najvećih investitora u zemlji.

"Ne bavimo se samo biznisom, već razvijamo kulturu i sport, a ugovor sa Zvezdom je primer toga. Svake godine vidimo da sportski rezultati Crvene zvezde daju rezultate i u biznisu. Kada smo birali klub s kojim smo da saradjujemo, nismo mogli drugi osim Zvezde jer je jedan od najboljih u regionu. Crvena zvezda je najbolji izbor za nas", kazao je Dibalj.

Nije želeo da otkrije koliko će Zvezda dobiti od sponzorstva, ali je naveo da je iznos isti kao i u prethodnom ugovoru, plus bonusi za rezultate u domaćim i evropskim takmičenjima.

"Drago nam je zbog saradnje sa Zvezdom jer ona napreduje i ima sve bolje rezultate. Drago mi je što smo izabrali pravi klub", istakao je Dibalj.

Zvezdan Terzić je Dibalju uručio uramljeni dres Zvezde sa brojem 1 i natpisom Gaspromnjeft.

Gasprom je generalni sponzor Crvene zvezde od 2010. godine.

(Beta)

Komentari / 0

Ostavite komentar