Божиновска признала: Немам везу а за секс се лако снаћи!

Певачица Гоца Божиновска проговорила је о страховима, чежњи, емотивним односима и томе како себе не сматра особом рођеном под срећном звездом, упркос томе што је остварена и као мајка и као естрадна звезда.

Забава 18.12.2019 | 14:28
Божиновска признала: Немам везу а за секс се лако снаћи!

"Кад бих знала који је модел за срећу, ја бих га пожелела себи, јер је очигледно да нисам много срећна особа, на страну то што, хвала богу, имам здраву, добру, школовану, вредну и радну децу. Што се тиче емотивне стране, ту нисам имала успеха јер сам данас сама. Изгледа да ја не знам да изаберем мушкарца, правог и оног који ме заслужује. Због тога сам сама данас, кад би ваљало да имам неког јер су ми деца одрасла и самостална", рекла је Гоца.

Певачица не крије да је свесна да одлично изгледа, као и да јој ретко који мушкарац може одолети, али истиче да више не налази задовољство да са неким подели страсти јер тежи да буде у стабилној вези.

"У ствари, да се разумемо, ја никада нисам сама, али сам емотивно неиспуњена, па сигурно више од четири или чак пет година. Немам везу и правог мушкарца, а за секс се лако снаћи и имати га, то није проблем. Тешко је наћи правог, посебно кад сте јавна личност јер никада не знаш да ли њега занимаш као особа или као певачица која је свачија, а верујем да је и до мене проблем. Не могу пуно да пружим некоме јер сам посвећена мајка", рекла је Божиновска и открила да јој пријатељи приговарају што и даље стално удовољава својој одавно пунолетној деци, ћеркама Јелени Вучковић и Зорани Шијан и сину Мирку Шијану.

"Стално ме питају мени блиски људи шта више титрам деци кад су своји људи, али мени је незамисливо да они дођу кући, а да им није све спремно, и ручак и постељина и све што треба. Можда се променим кад се они ожене и удају", испричала је Гоца, а онда јој се из душе отргло да јој за срећу недостаје још нешто.

"Јарко желим унуче и било би добро да буде по реду, па да се прво Јелена оствари као мајка, а да мене бог погледа и да ме већ неко зове бако, али она гања каријеру", закључила је певачица.

Извор:Ало.рс Фото: Рајко Ристић

 

Коментари / 0

Оставите коментар