Božinovska priznala: Nemam vezu a za seks se lako snaći!

Pevačica Goca Božinovska progovorila je o strahovima, čežnji, emotivnim odnosima i tome kako sebe ne smatra osobom rođenom pod srećnom zvezdom, uprkos tome što je ostvarena i kao majka i kao estradna zvezda.

Zabava 18.12.2019 | 14:28
Božinovska priznala: Nemam vezu a za seks se lako snaći!

"Kad bih znala koji je model za sreću, ja bih ga poželela sebi, jer je očigledno da nisam mnogo srećna osoba, na stranu to što, hvala bogu, imam zdravu, dobru, školovanu, vrednu i radnu decu. Što se tiče emotivne strane, tu nisam imala uspeha jer sam danas sama. Izgleda da ja ne znam da izaberem muškarca, pravog i onog koji me zaslužuje. Zbog toga sam sama danas, kad bi valjalo da imam nekog jer su mi deca odrasla i samostalna", rekla je Goca.

Pevačica ne krije da je svesna da odlično izgleda, kao i da joj retko koji muškarac može odoleti, ali ističe da više ne nalazi zadovoljstvo da sa nekim podeli strasti jer teži da bude u stabilnoj vezi.

"U stvari, da se razumemo, ja nikada nisam sama, ali sam emotivno neispunjena, pa sigurno više od četiri ili čak pet godina. Nemam vezu i pravog muškarca, a za seks se lako snaći i imati ga, to nije problem. Teško je naći pravog, posebno kad ste javna ličnost jer nikada ne znaš da li njega zanimaš kao osoba ili kao pevačica koja je svačija, a verujem da je i do mene problem. Ne mogu puno da pružim nekome jer sam posvećena majka", rekla je Božinovska i otkrila da joj prijatelji prigovaraju što i dalje stalno udovoljava svojoj odavno punoletnoj deci, ćerkama Jeleni Vučković i Zorani Šijan i sinu Mirku Šijanu.

"Stalno me pitaju meni bliski ljudi šta više titram deci kad su svoji ljudi, ali meni je nezamislivo da oni dođu kući, a da im nije sve spremno, i ručak i posteljina i sve što treba. Možda se promenim kad se oni ožene i udaju", ispričala je Goca, a onda joj se iz duše otrglo da joj za sreću nedostaje još nešto.

"Jarko želim unuče i bilo bi dobro da bude po redu, pa da se prvo Jelena ostvari kao majka, a da mene bog pogleda i da me već neko zove bako, ali ona ganja karijeru", zaključila je pevačica.

Izvor:Alo.rs Foto: Rajko Ristić

 

Komentari / 0

Ostavite komentar