Добој: Хапшење на основу потјернице

Добојска полиција пронашла је и ухапсила јуче Добојлију Армина А. на основу акта МУП-а Зеничко-добојског кантона и Централне потјернице Општинског суда у Завидовићима.

Република Српска 18.12.2019 | 12:59
Добој: Хапшење на основу потјернице

На основу наредбе Основног суда Добој извршен је претрес стана и других просторија као и два аутомобила које користи осумњичени.

"Пронађена је и одузета бијела прашкаста  материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „спид“ укупне тежине од 82, 96 г, сасушена зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „марихуана“ укупне тежине од 53, 44 г, ручно прављени пакетић са садржајем непознате бијеле прашкасте материје укупне тежине од 0, 77 г,  233 сјеменке које својим изгледом асоцирају на сјеменке индијске конопље", навели су из полиције.

Осим тога пронађен је и мобилни телефони, дигиталне ваге и одређени износ новца.

Након криминалистичке обраде против њега ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу недозвољена производња и промет опојних дрога.

Он је иначе добро познат полицији и данас  је предат полицијским службеницима МУП-а Зеничко-добојског кантона на даље поступање.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар