Скандал на снимању: Мира и Неда се умало потукле!

Након скандала с Надом, уследио је нови сукоб, овај пут између Мире Шкорић и Неде Украден. Проблем је настао у студију, током снимања емисије, кад је Украденова затражила да се поправи тон, јер се лоше чују док певају.

Забава 18.12.2019 | 12:16
Скандал на снимању: Мира и Неда се умало потукле!

 Неда је, чим је узела микрофон како би отпевала своју песму, рекла да је тон лош и захтевала је да се поправи, а онда је Шкорићева потпуно полудела и почела да виче пред свима: „Шта ти глумиш лудило?! Сад се и у тон разумеш! Јеси ли ти тонац?! Шта смо ми овде, будале? Свима је добар, само теби не ваља!“ - викала је Мира, а Неда је ћутала и није одустала од свог захтева.

- Неда је пришла столу за којим су седели Мира, Маринко Роквић, Ана Бекута и почела да се расправља са Шкорићком. Рекла јој је: „Знаш ли коме се обраћаш? Ја имам 50 година каријере.“ Онда је Мира почела да виче и рекла јој: „Ало, бре, шта ти изиграваш? Сад си постала и тонац! Па шта онда?“ Толико су галамиле једна на другу да се пола није разумело шта причају - каже наш извор који је присуствовао инциденту.

Убрзо су тонци исправили недостатке и Неда је отпевала своју деоницу.

Неда је за Курир потврдила да је дошло до свађе.

- Не замерам особи која тако може да реагује. Јер, нормално, свако жели да чује што бољи тон, да не буде тих или у фалшу. Али добро, то је њено схватање, свако долази на посао и приступа послу како мисли да треба. Ја желим да буде добро, а некоме је свеједно - рекла нам је певачица, док је Мира испричала своју верзију.

- Одлично је прошла. Мени нико не може да се уноси у фацу. Уз дужно поштовање свачије каријере, али и ја имам успешну каријеру, која траје 30 година. Ту је било сијасет певача, од Лепе Лукић, Снежане Ђуришић, Маринка Роквића, Ане Бекуте... Никоме није сметало, само Неди - рекла нам је Шкорићева.

Извор: Курир/Ало.рс  Фото:Курир/Ало

Коментари / 0

Оставите коментар