Skandal na snimanju: Mira i Neda se umalo potukle!

Nakon skandala s Nadom, usledio je novi sukob, ovaj put između Mire Škorić i Nede Ukraden. Problem je nastao u studiju, tokom snimanja emisije, kad je Ukradenova zatražila da se popravi ton, jer se loše čuju dok pevaju.

Zabava 18.12.2019 | 12:16
Skandal na snimanju: Mira i Neda se umalo potukle!

 Neda je, čim je uzela mikrofon kako bi otpevala svoju pesmu, rekla da je ton loš i zahtevala je da se popravi, a onda je Škorićeva potpuno poludela i počela da viče pred svima: „Šta ti glumiš ludilo?! Sad se i u ton razumeš! Jesi li ti tonac?! Šta smo mi ovde, budale? Svima je dobar, samo tebi ne valja!“ - vikala je Mira, a Neda je ćutala i nije odustala od svog zahteva.

- Neda je prišla stolu za kojim su sedeli Mira, Marinko Rokvić, Ana Bekuta i počela da se raspravlja sa Škorićkom. Rekla joj je: „Znaš li kome se obraćaš? Ja imam 50 godina karijere.“ Onda je Mira počela da viče i rekla joj: „Alo, bre, šta ti izigravaš? Sad si postala i tonac! Pa šta onda?“ Toliko su galamile jedna na drugu da se pola nije razumelo šta pričaju - kaže naš izvor koji je prisustvovao incidentu.

Ubrzo su tonci ispravili nedostatke i Neda je otpevala svoju deonicu.

Neda je za Kurir potvrdila da je došlo do svađe.

- Ne zameram osobi koja tako može da reaguje. Jer, normalno, svako želi da čuje što bolji ton, da ne bude tih ili u falšu. Ali dobro, to je njeno shvatanje, svako dolazi na posao i pristupa poslu kako misli da treba. Ja želim da bude dobro, a nekome je svejedno - rekla nam je pevačica, dok je Mira ispričala svoju verziju.

- Odlično je prošla. Meni niko ne može da se unosi u facu. Uz dužno poštovanje svačije karijere, ali i ja imam uspešnu karijeru, koja traje 30 godina. Tu je bilo sijaset pevača, od Lepe Lukić, Snežane Đurišić, Marinka Rokvića, Ane Bekute... Nikome nije smetalo, samo Nedi - rekla nam je Škorićeva.

Izvor: Kurir/Alo.rs  Foto:Kurir/Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar