Лука Јовић сели у Вест Хем?!

Прича о трансферу Луке Јовића је управо постала богатија (комплекснија) за још један клуб, који је члан енглеске Премијер лиге.

Фудбал 18.12.2019 | 09:50
Лука Јовић сели у Вест Хем?!

Наиме, италијанки “Калчо меркато” јавља да је Реал Мадрид спреман да га пусти на позајмицу у јануару (као што то често ради са играчима који немају довољно минута, а притом су млади) и да ће сљедећа адреса српског аса бити Вест Хем.

Јовић се овог љета придружио шпанском тиму у трансферу вриједном 60 милиона евра из Ајнтрахта, али му до сада тренер Зинедин Зидан није много вјеровао.

Ипак, вјерује се да ће Јовић дати све од себе да потврди класу и на “Сантјаго Бернабеу”. У 12 наступа за “краљевиће” постигао је четири поготка (још три су му поништена), али је у потрази за већом минутажом.

У Вест Хему би играо поново у пару са Себастијаном Алеом са којим је у Франкфурту имао паклено партнерство, Француз је тада постигао 27 голова на 48 мечева. Ово би значило да напад “чекићара” одједном дјелује много јаче, али је све само привремено решење.

Сматра се да је ово идеална прилика за Србина јер је савршено грађен за Премијер лигу која се заснива на игри са много контакта. Он је јак, брз и никада не бјежи од дуела.

Навијачи сматрају да би управо Србин могао да буде прекретница и играч који би неуспјешну сезону преокренуо за 180 степени!

(спорт.блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар