Руководство СП на састанку Актива жена у Бањалуци

Актив жена Социјалистичке партије одржао је сједницу на којој је анализиран рад у 2019. години и планиране активности за наредни пердиод, а сједници су присуствовали и предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић, предсједник Извшног одбора Главног одбора Слободан Протић и предсједник Градског одбора СП Бања Лука Горан Селак.

Република Српска 17.12.2019 | 20:58
Руководство СП на састанку Актива жена у Бањалуци

Предсједница Актива жена Социјалистичке партије Бања Лука Даринка Пејић истакла је да су солидарност и хуманост идеје за које се Социјалисти залажу дјелима, те захвалила чланицама Актива, Градском одбору Бања Лука и руководству партије на подршци.

Она је додала да ће Актив жена наставити са активностима које промовишу вриједности за које се залаже Социјалистичка партија и у наредној години.

Актив жена Социјалистичке партије организовао је бројне акције хуманитарног карактера, као и низ активности које за циљ имају управо подизање свијести о солидарности и друштвеној одговорности.

У току су припреме и за предстојеће акције, а акценат ће и даље бити на помоћи и подршци онима којима је помоћ потребна.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Боки

17.12.2019 20:09

Додик је уништио ДНС, сад је на реду СП, заслужили сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово

18.12.2019 00:44

Овај Ђокић позорник из ноћне смјене уморан. БЕДНИЧЕ

Name

Милан

18.12.2019 09:34

Солидарност и хуманост......и ови....НЕСПОЈИВО

ОДГОВОРИТЕ