Rukovodstvo SP na sastanku Aktiva žena u Banjaluci

Aktiv žena Socijalističke partije održao je sjednicu na kojoj je analiziran rad u 2019. godini i planirane aktivnosti za naredni perdiod, a sjednici su prisustvovali i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, predsjednik Izvšnog odbora Glavnog odbora Slobodan Protić i predsjednik Gradskog odbora SP Banja Luka Goran Selak.

Republika Srpska 17.12.2019 | 20:58
Rukovodstvo SP na sastanku Aktiva žena u Banjaluci

Predsjednica Aktiva žena Socijalističke partije Banja Luka Darinka Pejić istakla je da su solidarnost i humanost ideje za koje se Socijalisti zalažu djelima, te zahvalila članicama Aktiva, Gradskom odboru Banja Luka i rukovodstvu partije na podršci.

Ona je dodala da će Aktiv žena nastaviti sa aktivnostima koje promovišu vrijednosti za koje se zalaže Socijalistička partija i u narednoj godini.

Aktiv žena Socijalističke partije organizovao je brojne akcije humanitarnog karaktera, kao i niz aktivnosti koje za cilj imaju upravo podizanje svijesti o solidarnosti i društvenoj odgovornosti.

U toku su pripreme i za predstojeće akcije, a akcenat će i dalje biti na pomoći i podršci onima kojima je pomoć potrebna.

(Srpskainfo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Boki

17.12.2019 21:09

Dodik je uništio DNS, sad je na redu SP, zaslužili ste.

ODGOVORITE
Name

Ovo

18.12.2019 01:44

Ovaj Đokić pozornik iz noćne smjene umoran. BEDNIČE

Name

Milan

18.12.2019 10:34

Solidarnost i humanost......i ovi....NESPOJIVO

ODGOVORITE