Са пајсером ишао улицом, па лупао шофершајбне

Човјек који може тако да шета са пајсером у руци и уништава туђу имовину и то пред свједоцима, очито није стабилна личност и ко зна шта му је сљедеће у глави – рекли су узнемирени мјештани Борче.

Србија 17.12.2019 | 09:59
Са пајсером ишао улицом, па лупао шофершајбне

Како се на Фесјбук групи Борча-Београд наводи, у понедјељак увече мушкарац стар око 40 година полупао је шофершајбне на неколико аутомобила у Улици Ивана Милутиновића у Борчи. Иако су људи пролазили, он се није превише обазирао.

– Треба нам мала помоћ око проналажења једног “болесника” који је синоћ полупао шоферке неколико аутомобила у нашој улици. Дакле, то је било у Улици Ивана Милутиновића, људи су пролазили, али се он није превише обазирао. Свједок га је описао као типа од око 40-ак година, запуштен, у великој црној јакни са пајсером у руци – пише испод објаве са фотографијама разлупаних аутомобила.

– Док је неко од мојих истрчао из куће, човјек је побјегао у Улицу 7. јула и према даљим подацима у Личку, што би вјероватно значило да је ту негдје из краја. Молим друге људе који су синоћ ту пролазили или знају о коме се ради, да јаве нама или полицији како би га даље процесуирали, јер је господин синоћ избио новогодишњи пакетић мом дјетету, а и другој комшијској дјеци из руку. Морате признати да штета није мала – додају оштећени.

На фотографијама које смо добили, јасно се види какву је штету, за сада непознати, мушкарац направио.

Мјештани Борче прилично су узнемирени након овог инцидента.

– Бар да нађемо ко је, јер човјек који може тако да шета са пајсером у руци и уништава туђу имовину и то пред свједоцима, очито није стабилна личност и ко зна шта му је сљедеће у глави – каже за поменути портал један од свједока.

(Српскинфо)

 

Коментари / 0

Оставите коментар