Данас сједнице колегијума оба дома ПСБиХ

Колегијум Представничког дома парламента БиХ и Колегијум Представничког дома у проширеном саставу требало би данас да одрже сједнице у вези са договором о раду друге сједнице Представничког дома заказане за сриједу, 18. децембра.

Босна и Херцеговина 17.12.2019 | 08:22
Данас сједнице колегијума оба дома ПСБиХ

За данас је заказана и сједница Заједничког колегијума оба дома Парламентарне скупштине БиХ, на којој би требало да буду договорени критеријуми за избор чланова заједничких комисија оба дома, те сталних чланова делегација парламента БиХ, као и за именовање интерпарламетарних група пријатељства Парламентарне скупштине.

Заједнички колегијум требало би да утврди и приједлог за оснивање привремених комисија оба дома за спровођење процедуре за именовање, између осталог директора Агенције за заштиту личних података у БиХ, генералног ревизора Канцеларије за ревизију институција БиХ те пет чланова Канцеларије за разматрање жалби БиХ.

Сједница Колегијума Представничког дома заказана је за 12.00 часова, Проширеног колегијума за 13.30, а Заједничког колегијума за 14.00 часова.

Сједнице колегијума Парламентарне скупштине БиХ затворене су за јавност.

За данас је заказано и одржавање сједница Комисије за финансије и буџет Представничког дома, у 11.00 часова, те Уставноправне комисије овог дома, у 15.00 часова.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар