Danas sjednice kolegijuma oba doma PSBiH

Kolegijum Predstavničkog doma parlamenta BiH i Kolegijum Predstavničkog doma u proširenom sastavu trebalo bi danas da održe sjednice u vezi sa dogovorom o radu druge sjednice Predstavničkog doma zakazane za srijedu, 18. decembra.

Bosna i Hercegovina 17.12.2019 | 08:22
Danas sjednice kolegijuma oba doma PSBiH

Za danas je zakazana i sjednica Zajedničkog kolegijuma oba doma Parlamentarne skupštine BiH, na kojoj bi trebalo da budu dogovoreni kriterijumi za izbor članova zajedničkih komisija oba doma, te stalnih članova delegacija parlamenta BiH, kao i za imenovanje interparlametarnih grupa prijateljstva Parlamentarne skupštine.

Zajednički kolegijum trebalo bi da utvrdi i prijedlog za osnivanje privremenih komisija oba doma za sprovođenje procedure za imenovanje, između ostalog direktora Agencije za zaštitu ličnih podataka u BiH, generalnog revizora Kancelarije za reviziju institucija BiH te pet članova Kancelarije za razmatranje žalbi BiH.

Sjednica Kolegijuma Predstavničkog doma zakazana je za 12.00 časova, Proširenog kolegijuma za 13.30, a Zajedničkog kolegijuma za 14.00 časova.

Sjednice kolegijuma Parlamentarne skupštine BiH zatvorene su za javnost.

Za danas je zakazano i održavanje sjednica Komisije za finansije i budžet Predstavničkog doma, u 11.00 časova, te Ustavnopravne komisije ovog doma, u 15.00 časova.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar