Премијер Словније допутовао је вечерас у Београд

Марјана Шареца на Аеродрому "Никола Тесла" дочекао министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић

Србија 16.12.2019 | 22:11
Премијер Словније допутовао је вечерас у Београд
Словеначки премијер Марјан Шарец, који ће сутра учесвовати на заједничкој седници влада Србије и Словеније у Новом Саду, допутовао је вечерас у Београд.

Шареца је на Аеродрому "Никола Тесла" дочекао министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић.

Заједничка седница влада Србије и Словеније биће одржана сутра у Новом Саду, као и заједничка конференција "Дигитализација у пољопривреди".

То је пета заједничка седница влада две земље са циљем унапређења сарадње Србије и Словеније, а биће одржана у згради Владе Аутономне Покрајине Војводине.

Предвиђени су тет-а-тет састанак премијера Србије и Словеније, Ане Брнабић и Марјана Шареца, билатерални састанци министара и генералних секретара две владе, заједничка седница, као и потписивање докумената између влада Србије и Словеније о сарадњи две земље.

Председница Владе Србије Ана Брнабић приредила је вечерас у Београду вечеру у част премијера Словеније Марјана Шареца.

Како је саопштено из њеног кабинета, премијерка Брнабић је у Скадарлији дочекала Шареца, који је вечерас допутовао у Србију уочи пете заједничке седнице влада две земље, сутра у згради Покрајинске владе у Новом Саду.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар