Premijer Slovnije doputovao je večeras u Beograd

Marjana Šareca na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević

Srbija 16.12.2019 | 22:11
Premijer Slovnije doputovao je večeras u Beograd
Slovenački premijer Marjan Šarec, koji će sutra učesvovati na zajedničkoj sednici vlada Srbije i Slovenije u Novom Sadu, doputovao je večeras u Beograd.

Šareca je na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

Zajednička sednica vlada Srbije i Slovenije biće održana sutra u Novom Sadu, kao i zajednička konferencija "Digitalizacija u poljoprivredi".

To je peta zajednička sednica vlada dve zemlje sa ciljem unapređenja saradnje Srbije i Slovenije, a biće održana u zgradi Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Predviđeni su tet-a-tet sastanak premijera Srbije i Slovenije, Ane Brnabić i Marjana Šareca, bilateralni sastanci ministara i generalnih sekretara dve vlade, zajednička sednica, kao i potpisivanje dokumenata između vlada Srbije i Slovenije o saradnji dve zemlje.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić priredila je večeras u Beogradu večeru u čast premijera Slovenije Marjana Šareca.

Kako je saopšteno iz njenog kabineta, premijerka Brnabić je u Skadarliji dočekala Šareca, koji je večeras doputovao u Srbiju uoči pete zajedničke sednice vlada dve zemlje, sutra u zgradi Pokrajinske vlade u Novom Sadu.

(Tanjug)

Komentari / 0

Ostavite komentar