Бурни детаљи живота чувене Коке!

Јелицу Сретеновић (65) и дан данас људи зову Кока, по улози коју је имала у чувеној серији "Бољи живот", али њој то не смета. Она је увек знала да ће бити глумица, због чега је, ради пријема на ФДУ, запоставила и средњу школу.

Забава 16.12.2019 | 20:00
Бурни детаљи живота чувене Коке!
- Толико сам била сигурна да ћу положити пријемни да нисам ни размишљала о другој опцији. Добила сам и шамар од секретара школе. Питао ме је да ли сам нормална и рекао да не може да верује да се исписујем а још ни други разред нисам завршила! - испричаја је једном приликом Јелица за Пулс.

Тада је ништа није могло зауставити, па је постала студент у време кад су њени вршњаци похађали трећи разред средње школе. Глумица је признала да је у животу све почела рано да ради, те да се иживела пре него што је ступила у брак  - са свега 19 година.

- Исто се лудовало као и данас. Почев од матинеа у Дому омладине, па до дискотека које су тада биле најјаче! Враћали смо се кући у четири ујутру! Па ја сам све то "пообављала" до своје 18. године, пошто сам се удала са 19 - изјавила је Јелица, чији је супруг Милош Сретеновић заправо био друг из школе њене тетке.



- Он је долазио по тетку да иду у школу заједно и практично ме је гледао како растем. Када су они имали 16 година ја сам имала пет, односно, када су пошли на факултет, ја сам била ђак првак. Иако смо се знали од раније, наш сусрет после свих тих година је био љубав на први поглед. Забављали смо се годину дана. Миша је био озбиљан човек, радио је у Скупштини града и, нормално, излазио по ресторанима. Кад ја пожелим да идем у дискотеку, и он је ишао са мном. Излудујем се, изђускам, а он седи и чека и понекад се само прекрсти. Миша је био сјајан! - присетила се тада Јелица са дозом носталгије свог покојног супруга.

Током треће године студија је остала у другом стању, али није престала са одласцима на предавања све до десет дана пред порођај.

- Ана се родила у априлу, а у мају је био испит из глуме са треће године. То је био озбиљан и обиман испит. Изашла сам, наравно, да полажем и добила деветку, онако из породилишта! Све се може! - истакла је Сретеновићева, додајући да ју је супруг несебично подржавао у свим ангажманима, па чак и у онима због којих је често морала да одсуствује из породичног дома.

Њих двоје су касније добили и другу ћерку Ољу.

Снагу да настави да живи после његове смрти пронашла је у деци и унуцима.


Извор:Телеграф.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар