Предсједница отворила Сајам у Бијељини

У Бијељини је отворен Сајам домаћих производа "Наше је боље" на коме 90 излагача из Републике Српске промовише своје домаће производе. Организатор Сајма је Министарство трговине и туризма Републике Српске , у циљу промоције домаћих производа и јачања привредних активности у Српској. Сајам је свечано отворила предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић.

Република Српска 16.12.2019 | 15:29
Предсједница отворила Сајам у Бијељини
Једнодневни сајам организован је у оквиру пројекта "Наше је боље" којим се промовишу квалитетни домаћи производи, и подиже свијест становништва о важности куповине домаћих производа, за развој привреде и отварање нових радних мјеста.

“Покушавамо да сви заједно подижемо свијест о важности заштите домаће производње, али и свијест наших грађана да купујемо наше производе. Ми можемо да се похвалимо нашом понудом која је квалитетна", рекла је предсједник РС Жељка Цвијановић.

Министарство трговине и туризма Републике Српске које  спроводи кампању "Наше је боље" има за циљ промоцију домаћих производа и јачање привредних активности у Српској.

“Можемо да видимо велики број излагача из разних области наше привреде, а сви смо ту да бисмо подржали рад привредника и развој наше привреде. Ресорно министарство увијек је било и биће ту за привреднике како бисмо заједничким снагама расли и развијали привреду, да отварамо радна мјеста и стварамо што бољи амбијент за живот у Републици Српској", истакла је Сузана Гашић, министар трговине и туризма РС.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић нагласио је да произвођачима треба пружити максималну подршку.

“Ово што ми производимо може бити и на нашем тржишту и вани и нама остаје само ,у свим нивоима власти, у складу са својим овлаштењима да помогнемо овим људима да могу достојанствено живјети од свог рада ,а да имају користи и наши суграђани.”

Данашњи сусрет привредника прилика је  да се остваре контакти међу њима,али и да своју понуду приближе потрошачима,на чему ће се радити и у наредном периоду,речено је на данашњем Сајму домаћих производа.
 
БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Насе је горе

16.12.2019 16:04

Кад она отвара ја видим да је насе горе. Мафија бре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

16.12.2019 22:58

Сто овај резим отвори, то се брзо и затвори.

Name

Кратко

16.12.2019 16:14

Штета што сајам не траје барем 10 дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пзд

16.12.2019 17:00

ко само отвара сајам .није заслужила .сајам треба отворити министар пољопривреде то је његов ресор али неможе га допасти од врховништва ?само тако "предсједнице "

Name

Мишо Божић Џон

16.12.2019 17:02

Докле се више овај Мићо трећина свугдје трпа. Мислим да је накрао више него да је у Аустрији радио. Пола Бијељине заузео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕОНАРДО

16.12.2019 17:19

Ти мора да си побјего од рата и да ништа не знас радити а волиш паметноват са стане. И обично ко је и сам лопов, мисли да су и сви други.

Name

Саво

16.12.2019 18:02

Види се да се добро разумијес. Може ли се толико накрасти у Аустрији?

Name

Рале

16.12.2019 18:07

Ниста ни од бијељиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ауууу

16.12.2019 20:06

Ни гледати ни слусати.

ОДГОВОРИТЕ