Predsjednica otvorila Sajam u Bijeljini

U Bijeljini je otvoren Sajam domaćih proizvoda "Naše je bolje" na kome 90 izlagača iz Republike Srpske promoviše svoje domaće proizvode. Organizator Sajma je Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske , u cilju promocije domaćih proizvoda i jačanja privrednih aktivnosti u Srpskoj. Sajam je svečano otvorila predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović.

Republika Srpska 16.12.2019 | 15:29
Predsjednica otvorila Sajam u Bijeljini
Јednodnevni sajam organizovan je u okviru projekta "Naše je bolje" kojim se promovišu kvalitetni domaći proizvodi, i podiže svijest stanovništva o važnosti kupovine domaćih proizvoda, za razvoj privrede i otvaranje novih radnih mjesta.

“Pokušavamo da svi zajedno podižemo svijest o važnosti zaštite domaće proizvodnje, ali i svijest naših građana da kupujemo naše proizvode. Mi možemo da se pohvalimo našom ponudom koja je kvalitetna", rekla je predsjednik RS Željka Cvijanović.

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske koje  sprovodi kampanju "Naše je bolje" ima za cilj promociju domaćih proizvoda i jačanje privrednih aktivnosti u Srpskoj.

“Možemo da vidimo veliki broj izlagača iz raznih oblasti naše privrede, a svi smo tu da bismo podržali rad privrednika i razvoj naše privrede. Resorno ministarstvo uvijek je bilo i biće tu za privrednike kako bismo zajedničkim snagama rasli i razvijali privredu, da otvaramo radna mjesta i stvaramo što bolji ambijent za život u Republici Srpskoj", istakla je Suzana Gašić, ministar trgovine i turizma RS.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić naglasio je da proizvođačima treba pružiti maksimalnu podršku.

“Ovo što mi proizvodimo može biti i na našem tržištu i vani i nama ostaje samo ,u svim nivoima vlasti, u skladu sa svojim ovlaštenjima da pomognemo ovim ljudima da mogu dostojanstveno živjeti od svog rada ,a da imaju koristi i naši sugrađani.”

Današnji susret privrednika prilika je  da se ostvare kontakti među njima,ali i da svoju ponudu približe potrošačima,na čemu će se raditi i u narednom periodu,rečeno je na današnjem Sajmu domaćih proizvoda.
 
BN TV

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Nase je gore

16.12.2019 16:04

Kad ona otvara ja vidim da je nase gore. Mafija bre.

ODGOVORITE
Name

Direkt

16.12.2019 22:58

Sto ovaj rezim otvori, to se brzo i zatvori.

Name

Kratko

16.12.2019 16:14

Šteta što sajam ne traje barem 10 dana.

ODGOVORITE
Name

Pzd

16.12.2019 17:00

ko samo otvara sajam .nije zaslužila .sajam treba otvoriti ministar poljoprivrede to je njegov resor ali nemože ga dopasti od vrhovništva ?samo tako "predsjednice "

Name

Mišo Božić Džon

16.12.2019 17:02

Dokle se više ovaj Mićo trećina svugdje trpa. Mislim da je nakrao više nego da je u Austriji radio. Pola Bijeljine zauzeo.

ODGOVORITE
Name

LEONARDO

16.12.2019 17:19

Ti mora da si pobjego od rata i da ništa ne znas raditi a voliš pametnovat sa stane. I obično ko je i sam lopov, misli da su i svi drugi.

Name

Savo

16.12.2019 18:02

Vidi se da se dobro razumijes. Može li se toliko nakrasti u Austriji?

Name

Rale

16.12.2019 18:07

Nista ni od bijeljinje.

ODGOVORITE
Name

Auuuu

16.12.2019 20:06

Ni gledati ni slusati.

ODGOVORITE