Ћелава Цеца хит у Италији!

У највећој галерији у Италији данима је била изложена фотографија фолк диве Светлане Цеце Ражнатовић и певача Оливера Мандића, на којој су без косе.

Забава 16.12.2019 | 13:59
Ћелава Цеца хит у Италији!
Слика која је настала давне 2007. године, а на којој познате звезде позирају за потребе дуета "Време за љубав истиче" одушевила је Италијане и уметничке зналце широм света.



Ауторка овог дела Вукица Микача широм света скупља бројне импресије поводом ове фотографије. Занимљиво је да су бројни посетиоци галерије у Ливорну данима гледали ово уметничко дело, али нико није знао ко је заправо на портретској фотографији и да се на њој налазе две познате личности са Балкана.

- Неки од најтраженијих уметника широм света распитивали су се о фотографији и сврставали је међу пет најбољих на свету када је ова форма у питању. Тако су коментарисали међу собом и покушавали да докуче да ли је жена на фотографији заиста ћелава или је маска толико добро урађена. Похвале и тријумф фоторафије на којој је она, пренете су и Цеци, као и Оливеру - каже добро обавештен извор упућен у све што се дешавало у уметничким круговима.


Извор:Блиц/Ало.рс Фото:Инстаграм принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар