Бијељина: Ухапшен мушкарац због проналаска дроге

Бијељинска полиција је ухапсила Александра Вуковића (26) из села Трњака, код Бијељине, јер је у подруму куће у којој живи пронађено, како се сумња, пет килограма марихуне, потврдио нам је његов бранилац, адвокар Душан Томић.

Република Српска 16.12.2019 | 10:59
Бијељина: Ухапшен мушкарац због проналаска дроге
Ухапшени је одведен у Полицијску станицу у Бијењину на испитивање, после чега ће, уз извештај, бити одведен код дежурног тужиоца, који треба да одлучи да ли ће за њега да тражи одређивање притвора.

“Роба“ која је пронађане биће вјештачена, како би се, поуздано, знало да је марихуана, мада је упућенима већ јасно да је о њој ријеч.

Ухапшени младић је из вриједне семберске породице, која има, поред осталог, велике пластенике у којима производе поврће. Никада, раније, нису били у сукобу са законом.Кад је мајка ухапшеног чула, колика је вриједност, на црном тржишту, пронађене дроге, како је рекла „замутило јој се у глави, јер читав живот раде и за деценије не може толико новца да им остане“.

Адвокат Томић је, јуче отишао у ПУ Бијељина да инспектприма који воде истрагу уручи љекарску документацију из које се види да његов клијент има срчене тегобе, које би, наводно, могле да буду катастрофалне по њега.

Тек треба да се установи како се силна дрога „запатила“ у подруму његове куће и каква је његова веза с тик као и ко су још, евентуално, учесници у ланцу тог криминалног посла.

(БН/В.М.)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЦИГО

16.12.2019 15:50

ЦИГО СЕ БРАНИ СА СЛОБОДЕ. НЕМА ПРОТВОРА. ИНТЕРЕСАНТНО.

ОДГОВОРИТЕ