Bijeljina: Uhapšen muškarac zbog pronalaska droge

Bijeljinska policija je uhapsila Aleksandra Vukovića (26) iz sela Trnjaka, kod Bijeljine, jer je u podrumu kuće u kojoj živi pronađeno, kako se sumnja, pet kilograma marihune, potvrdio nam je njegov branilac, advokar Dušan Tomić.

Republika Srpska 16.12.2019 | 10:59
Bijeljina: Uhapšen muškarac zbog pronalaska droge
Uhapšeni je odveden u Policijsku stanicu u Bijenjinu na ispitivanje, posle čega će, uz izveštaj, biti odveden kod dežurnog tužioca, koji treba da odluči da li će za njega da traži određivanje pritvora.

“Roba“ koja je pronađane biće vještačena, kako bi se, pouzdano, znalo da je marihuana, mada je upućenima već jasno da je o njoj riječ.

Uhapšeni mladić je iz vrijedne semberske porodice, koja ima, pored ostalog, velike plastenike u kojima proizvode povrće. Nikada, ranije, nisu bili u sukobu sa zakonom.Kad je majka uhapšenog čula, kolika je vrijednost, na crnom tržištu, pronađene droge, kako je rekla „zamutilo joj se u glavi, jer čitav život rade i za decenije ne može toliko novca da im ostane“.

Advokat Tomić je, juče otišao u PU Bijeljina da inspektprima koji vode istragu uruči ljekarsku dokumentaciju iz koje se vidi da njegov klijent ima srčene tegobe, koje bi, navodno, mogle da budu katastrofalne po njega.

Tek treba da se ustanovi kako se silna droga „zapatila“ u podrumu njegove kuće i kakva je njegova veza s tik kao i ko su još, eventualno, učesnici u lancu tog kriminalnog posla.

(BN/V.M.)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

CIGO

16.12.2019 15:50

CIGO SE BRANI SA SLOBODE. NEMA PROTVORA. INTERESANTNO.

ODGOVORITE