Пронађен арсенал оружја код бившег амбасадора

Припадници полиције у стану бившег македонског амбасадора у Љубљани и Солуну, Томислава Димитроског, пронашли су арсенал оружја, три пушке и три пиштоља, пренио је скопски портал "360 степени".

Свијет 13.12.2019 | 20:50
Пронађен арсенал оружја код бившег амбасадора
Оружје је у стану Димитроског откривено након што се јуче поподне посвађао са комшијом, који је пријавио полицији да је бивши амбасадор у ходнику зграде пуцао из аутоматске пушке.

МУП Северне Македоније још ради на расветљавању овог случаја, па се не зна да ли је Димитроски имао дозволу за оружје које је посједовао.

У полицијком саопштењу стоји да је комшија Димитроског пријавио пошто је након кратке препирке бивши амбасадор запуцао из аутоматске пушке у ходнику зграде.

Полиција је изашла на лице мјеста и приликом претреса стана Димитроског пронашла више комада оружја и муниције.

Димитроски, према информацијама које је објавио на свом Фејсбук профилу, тренутно нема јавну функцију, али је написао да је савјетник предсједника опозиционе ВМРО-ДПМНЕ од јануара.

Та странка каже да је тачно да је Димитроски у кабинету Кристиана Мицоског, али да је инцидент са оружјем приватана ствар и очекују да то реше надлежни органи.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар