Британци више нису пријетња Додику и Српској

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је данас предсједнику Конзервативне партије и премијеру Велике Британије Борису Јохнсону побједу на ванредним парламентарним изборима.

Република Српска 13.12.2019 | 14:24
Британци више нису пријетња Додику и Српској
Додик је нагласио да му је велика част и задовољство да лидеру Конзервативне партије упути искрене честитке поводом побједе на изборима и изразио наду да ће британско друштво, предвођено Џонсоном и његовом партијом, још одлучније суочити се са свим изазовима пред којима се налази Велика Британија рјешавајући их на добробит свих њених грађана.

- Овом приликом желим да изразим своју спремност да заједно радимо на јачању сарадње наших народа, које веже заједничка прошлост и који дијеле једнаке европске вриједности и принципе, али и на промоцији мира, стабилности и међусобног уважавања - истиче се у честитки.

Уз искрене жеље за добро здравље и лични успјех, Додик је Јохнсону упутио изразе дубоког поштовања, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ, пренијела је Срна.

Подсјетимо да је у претходном периоду Додик уз помоћ медија које контролише, РТРС и СРНУ, оптуживао Велику Британију да ради против интереса Републике Српске и да су, како је рекао, британски шпијуни лоцирани у Бањалуци.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мирослав

13.12.2019 14:27

Незна ни он шта је све говорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

13.12.2019 14:35

Ма њему висе нико није пријетња после ,,Програма реформи,,ни Британци ни Амери. Висе му ни ходзе сто арлауцу са дзамија не сметају истим тим ходзама донира 100.00 км.Несто се крупно котрља иза његових ледја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

13.12.2019 14:55

Ма то су били домаци енглези.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

13.12.2019 15:01

НИСУ БРИТАНЦИ ПРЕТЊА..ОН ЈЕ ПРЕТЊА ЗА РС И ЗА ГРАЂАНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован Јазиц

13.12.2019 19:11

Додик познато како вјетар дува.

ОДГОВОРИТЕ