Britanci više nisu prijetnja Dodiku i Srpskoj

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je danas predsjedniku Konzervativne partije i premijeru Velike Britanije Borisu Johnsonu pobjedu na vanrednim parlamentarnim izborima.

Republika Srpska 13.12.2019 | 14:24
Britanci više nisu prijetnja Dodiku i Srpskoj
Dodik je naglasio da mu je velika čast i zadovoljstvo da lideru Konzervativne partije uputi iskrene čestitke povodom pobjede na izborima i izrazio nadu da će britansko društvo, predvođeno Džonsonom i njegovom partijom, još odlučnije suočiti se sa svim izazovima pred kojima se nalazi Velika Britanija rješavajući ih na dobrobit svih njenih građana.

- Ovom prilikom želim da izrazim svoju spremnost da zajedno radimo na jačanju saradnje naših naroda, koje veže zajednička prošlost i koji dijele jednake evropske vrijednosti i principe, ali i na promociji mira, stabilnosti i međusobnog uvažavanja - ističe se u čestitki.

Uz iskrene želje za dobro zdravlje i lični uspjeh, Dodik je Johnsonu uputio izraze dubokog poštovanja, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH, prenijela je Srna.

Podsjetimo da je u prethodnom periodu Dodik uz pomoć medija koje kontroliše, RTRS i SRNU, optuživao Veliku Britaniju da radi protiv interesa Republike Srpske i da su, kako je rekao, britanski špijuni locirani u Banjaluci.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Мирослав

13.12.2019 14:27

Незна ни он шта је све говорио.

ODGOVORITE
Name

Stranac

13.12.2019 14:35

Ma njemu vise niko nije prijetnja posle ,,Programa reformi,,ni Britanci ni Ameri. Vise mu ni hodze sto arlaucu sa dzamija ne smetaju istim tim hodzama donira 100.00 km.Nesto se krupno kotrlja iza njegovih ledja.

ODGOVORITE
Name

borac

13.12.2019 14:55

Ma to su bili domaci englezi.

ODGOVORITE
Name

XXL

13.12.2019 15:01

NISU BRITANCI PRETNJA..ON JE PRETNJA ZA RS I ZA GRAĐANE

ODGOVORITE
Name

Radovan Jazic

13.12.2019 19:11

Dodik poznato kako vjetar duva.

ODGOVORITE