Српски возачи камиона су претучени у Украјини

- Шесторица српских камионџија ноћас су око 1 час по поноћи брутално претучена на граничном прелазу између Украјине и Румуније - Ђаково/Халмеу, сазнаје Курир.

Свијет 12.12.2019 | 13:25
Српски возачи камиона су претучени у Украјини
Претукли су их украјински возачи шлепера. Док су их ударали викали су им да је "ово Украјина и да је ово њихова граница".

Група претучених српских возача јутрос се јавила редакцији Курира са шокантним вестима објашњавајући да се ово догодило на граници између две поменуте земље - пред сам улазак у Румунију, на њиховом повратку кући. 

- Претучени смо нас петорица-шесторица од чега тројица баш тешко - написали су возачи у поруци редакцији Курира додајући да су повређени Радојко Ковачевић, Милан Рујевић и Драган Јовановић. 

Они су још у шоку и неверици с обзиром на то шта им се догодило,а послали су нам и фотографије повреда, као и слике са самог граничног прелаза.

Они већ данима чекају да уђу на територију Румуније.

На питање Курира, шта је био повод за напад, возачи кажу да су нападнути из чиста мира, те да ту стоје и чекају већ данима не само наши него и руски и белоруски шлепери за разлику од домаћих украјинских који без проблема обилазе километарску колону и прелазе границу за тили час.

Ником није јасно шта се догодило и шта би могао да буде разлог овог бруталног напада с обзиром да Србија у свим међународним институцијама подржава територијални интегритет Украјине и Крим сматра њеним интегралним делом. 

(Курир.рс)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

здравко

12.12.2019 12:46

Овом крижић на носу ,доле две точке испод ,а изнад ње бијело ,нај боље би било да питају цркву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

,@рере

12.12.2019 12:56

Нису их напали из чиста мира сигурноХиљаде и хиљаде возаћа из Србије прође годишње и све у редуМора да је било нешто типа слике Путина на вратима ко што знају шофери стављати.и сл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

12.12.2019 13:11

Па колико је њих било кад је вас 5,6 фасивало толике батине? Изгледа ви посматрали и снимали док су вас они тукли. Ццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

12.12.2019 14:00

ај мало батина ради љубави Србије и Русије мозете истрпити , ја сам их добијао ради маните главе па ниста ево зив и здрав јос бокс аматерски тренирам мало теретана сад ја длацим ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око за, око

12.12.2019 17:16

Само им врати истом мером и то је то..

ОДГОВОРИТЕ