Srpski vozači kamiona su pretučeni u Ukrajini

- Šestorica srpskih kamiondžija noćas su oko 1 čas po ponoći brutalno pretučena na graničnom prelazu između Ukrajine i Rumunije - Đakovo/Halmeu, saznaje Kurir.

Svijet 12.12.2019 | 13:25
Srpski vozači kamiona su pretučeni u Ukrajini
Pretukli su ih ukrajinski vozači šlepera. Dok su ih udarali vikali su im da je "ovo Ukrajina i da je ovo njihova granica".

Grupa pretučenih srpskih vozača jutros se javila redakciji Kurira sa šokantnim vestima objašnjavajući da se ovo dogodilo na granici između dve pomenute zemlje - pred sam ulazak u Rumuniju, na njihovom povratku kući. 

- Pretučeni smo nas petorica-šestorica od čega trojica baš teško - napisali su vozači u poruci redakciji Kurira dodajući da su povređeni Radojko Kovačević, Milan Rujević i Dragan Jovanović. 

Oni su još u šoku i neverici s obzirom na to šta im se dogodilo,a poslali su nam i fotografije povreda, kao i slike sa samog graničnog prelaza.

Oni već danima čekaju da uđu na teritoriju Rumunije.

Na pitanje Kurira, šta je bio povod za napad, vozači kažu da su napadnuti iz čista mira, te da tu stoje i čekaju već danima ne samo naši nego i ruski i beloruski šleperi za razliku od domaćih ukrajinskih koji bez problema obilaze kilometarsku kolonu i prelaze granicu za tili čas.

Nikom nije jasno šta se dogodilo i šta bi mogao da bude razlog ovog brutalnog napada s obzirom da Srbija u svim međunarodnim institucijama podržava teritorijalni integritet Ukrajine i Krim smatra njenim integralnim delom. 

(Kurir.rs)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

zdravko

12.12.2019 13:46

Ovom križić na nosu ,dole dve točke ispod ,a iznad nje bijelo ,naj bolje bi bilo da pitaju crkvu.

ODGOVORITE
Name

,@rere

12.12.2019 13:56

Nisu ih napali iz čista mira sigurnoHiljade i hiljade vozaća iz Srbije prođe godišnje i sve u reduMora da je bilo nešto tipa slike Putina na vratima ko što znaju šoferi stavljati.i sl.

ODGOVORITE
Name

Е

12.12.2019 14:11

Па колико је њих било кад је вас 5,6 фасивало толике батине? Изгледа ви посматрали и снимали док су вас они тукли. Ццц

ODGOVORITE
Name

Joja

12.12.2019 15:00

aj malo batina radi ljubavi Srbije i Rusije mozete istrpiti , ja sam ih dobijao radi manite glave pa nista evo ziv i zdrav jos boks amaterski treniram malo teretana sad ja dlacim ...

ODGOVORITE
Name

Oko za, oko

12.12.2019 18:16

Samo im vrati istom merom i to je to..

ODGOVORITE