Ћемо са колегама до јутра славио нову песму!

Ће­мо се на­кон ду­же пау­зе вра­тио на сце­ну у пу­ном сја­ју дуе­том с Ин­ди­ром Ра­дић „Ни­је крај“. Тим по­во­дом пе­вач је ор­га­ни­зо­вао про­мо­ци­ју у јед­ном но­во­бео­гра­д­ском ре­сто­ра­ну, где оку­пио бро­ј­не ко­ле­ге с ко­ји­ма је сла­вио до ра­них ју­тар­њих са­ти.  

Забава 12.12.2019 | 16:00
Ћемо са колегама до јутра славио нову песму!
Иа­ко је про­сла­ва би­ла пре­дви­ђе­на до по­но­ћи, естра­да је про­би­ла те­р­мин јер је по­зи­ти­в­на ат­мо­с­фе­ра по­не­ла све гос­те.



Да је Ће­мо био на­ј­ве­се­ли­ји, до­ка­зу­је чи­ње­ни­ца да се ско­ро па ра­зва­лио од ал­ко­хо­ла, али ње­му то и ни­је би­ло те­шко, јер ни­ка­да не пи­је, па су му и три ча­ше ви­на би­ле до­во­љ­не да се за­те­ту­ра. Мно­ги су би­ли у чу­ду ка­да су га ви­де­ли са ча­ши­цом у ру­ци, па су у јед­ном тре­ну­т­ку по­ми­сли­ли да их фо­ли­ра и др­жи је са­мо да би на­здра­вио. Ме­ђу­тим, по­зна­ти Бе­ра­нац заи­ста је пио же­сти­ну, ко­ја га је бр­зо опи­ла.



Док су гос­ти игра­ли и пе­ва­ли, Ће­ми се на мо­ме­нат за­му­ти­ло пред очи­ма, па се, док је при­чао са Еми­ром Ђу­ло­ви­ћем, при­др­жао за ко­но­ба­ра. Да ње­га ни­је би­ло, за­вр­шио би Ће­мо на по­ду.



Бро­ј­не ко­ле­ге по­др­жа­ле су Ин­ди­ру и Ће­му, а Је­ле­на Кос­тов ни­је издр­жа­ла, а да не за­пе­ва. Ли­ди­ја Ву­ки­ће­вић игра­ла је без пре­стан­ка. Ту су би­ли Ка­ћа Жи­в­ко­вић, Ма­ри­на Вис­ко­вић, Ва­не­са Шо­к­чић, Ти­на Ива­но­вић, Ан­чи Да­бе­тић, Де­јан Ма­тић и мно­ги дру­ги ко­ји су ужи­ва­ли у сја­ј­ном про­во­ду.


Извор:Курир.рс Фото:Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар