Полупана стакла на канцеларији СДС у И. Илиџи

Након што су јуче током провођења петиције „Имам право да знам!“ непознати починиоци оштетили аутомобил предсједника Младих СДС у Требињу Војислава Марића, након вербалног напада на активисте у Билећи, нови инцидент јутрос се догодио и у Источној Илиџи гдје су полупана стакла на канцеларији Српске демократске странке, саопштено је из те странке.

Република Српска 12.12.2019 | 12:02
Полупана стакла на канцеларији СДС у И. Илиџи
Саопштење преносимо у цијелости:

- Предсједник Српске демократске странке (СДС) Мирко Шаровић најоштрије осуђује нападе на активисте СДС и њихову имовину као и имовину те странке који се учестало и синхронизовано дешавају у више општина Републике Српске баш у седмици кад млади СДС проводе акцију „Имам право да знам!“.

Насилно понашање шаље најгору могућу поруку и говори о стању амбијента у коме живимо и у коме је обрачун са неистомишљеницима потпуно нормална ствар“, истиче Шаровић.

Након што су јуче током провођења петиције „Имам право да знам!“ непознати починиоци оштетили аутомобил предсједника Младих СДС у Требињу Војислава Марића, након вербалног напада на активисте у Билећи, нови инцидент јутрос се догодио и у Источној Илиџи гдје су полупана стакла на канцеларији Српске демократске странке.

Више синхронизованих напада у различитим дијеловима Републике Српске изазива сумњу да се ради о планским и политички мотивисаним нападима с циљем заплашивања активиста СДС који проводе акцију „Имам право да знам!“.

Апелујемо на надлежне полицијске органе да реагују, открију извршиоце и евентуалне налогодавце ових напада.

Наше политичко дјеловање и тражење истине води се искључиво легалним средствима а насилни напади у Требињу, Билећи и Источној Илиџи никада нас не могу и неће ућуткати, саопштено је из Српске демократске странке.



БН ТВ

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Мирослав

12.12.2019 11:19

Значи да би се опстало на власти почело се и овим служити , људи уразумите се не чините то за странке и своје менторе па неће никако ваљати, Срби на Србе , дајте мало охладите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јад и цемер од сдс

12.12.2019 11:21

Јако сте ми ви мудо да вас неко напада...безнацајна партија, безнацајни људи, са безнацајним петицијама. Ми смо бирали и ако треба ици цемо у нато, тако смо изабрали, а ви мозете да поцркате. Сами себи стакла полупали, фуј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јад си ти

12.12.2019 12:23

"Безначајна" партија створила је РС коју ви сада крчмите. Вама је у глави она Додикова: РС - то сам ја. Обични народ није за Нато а ваша Гебелсовска пропаганда испире мозак ово мало народа што је остало овдје.. Фуј! Бакировско - секташко - натовско и остало.......

Name

Ре

12.12.2019 12:39

Ви сте изабрали и немам ниста против али да сав поштени народ РС нема право да зна шта сте ви под притиском и уцјенама потписали мало се вараш. Народ РС је створио и одбранио и није спреман да све преда зарад једног издајничког потписа. Хоћемо да знамо шта сте потписали,није РС ваша ђедовина нити сте великом већином ни крвавили за исту.

Name

За јад и цемер

12.12.2019 12:45

Управо овај твој текст говори колико сте јадни и колико се бојите СДС. Ви сте све уништили и сковали сте пакт са ђаволом па ће вам се тако и вратити. Уживајте у својиј несрећи.

Name

Глас

12.12.2019 11:28

Оцито са онима који униставају тудју имовину,не би требало обавјеставати полицију.Следеца ствар која је у овом слуцају најбоље да се уради је то,да се пронадју и добро испребијају и тако посаљу мами и тати који их нису одгојили онако како је требало!!!Стоко једна неизивљена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Децко

12.12.2019 11:34

Мислили смо да никад неце проци вријеме СДС-а, па су други досли на власт! Проци це и ово вријеме, а на градјанима је да ли це се ти нови кад додју понасати одговорније или це наставити гдје су претходници стали! Па замислите имате апсолутну власт у једном предузецу и ником низасто нисте одговорни, нити вас ко надгледа -наравно да цете све покрасти сто се украсти мозе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

12.12.2019 12:10

Багра, банда, шљам су праве ријечи за владајуће малоумнике. Кант: "Гдје нема правде, живот губи смисао!" Имамо ли правде? Дефинитивно се мора говњивом мотком тражити иста!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска за 4с

12.12.2019 13:13

ПОЛАКО СРБИНЕ!!!

Name

КАТАСТРОФА Б. ЛУКА

12.12.2019 12:38

ДРУГО БИЈЕДНИЦИ НИШТА И НЕ ЗНАЈУ. СВЕ ИМ СЕ СВЕЛО САМО НА РАЗБИЈАЊЕ, КРКАНЛУК, УРЛИКАЊЕ И СЛ. МИСЛЕ КО СУ КАО ОНИ Е НИСУ НИКО И НИШТА ВЕЋ ОБИЧНИ ШЉАМ, ЈАД, БИЈЕДЕ, ПРОДАНЕ ДУШЕ, НЕПИСМЕНИ, МАЛОУМНИЦИ, ЖИВОТИЊЕ КОЈЕ НЕ ПОСТОЈЕ, КРКАНИ, МОНСТРУМИ, ЗЛОЧИНЦИ И СВЕ ШТО НАЈГОРЕ МОГУ БИТИ ТО СУ ОНИ КОЈИ СУ ТО УРАДИЛИ И КОЈИ СЕ ТАКО ОДВРАТНО, ЛУДАЧКИ, КРКАНСКИ И БЕЗ ИМАЛО КУЛТУРЕ ПОНАШАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ