Polupana stakla na kancelariji SDS u I. Ilidži

Nakon što su juče tokom provođenja peticije „Imam pravo da znam!“ nepoznati počinioci oštetili automobil predsjednika Mladih SDS u Trebinju Vojislava Marića, nakon verbalnog napada na aktiviste u Bileći, novi incident jutros se dogodio i u Istočnoj Ilidži gdje su polupana stakla na kancelariji Srpske demokratske stranke, saopšteno je iz te stranke.

Republika Srpska 12.12.2019 | 12:02
Polupana stakla na kancelariji SDS u I. Ilidži
Saopštenje prenosimo u cijelosti:

- Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović najoštrije osuđuje napade na aktiviste SDS i njihovu imovinu kao i imovinu te stranke koji se učestalo i sinhronizovano dešavaju u više opština Republike Srpske baš u sedmici kad mladi SDS provode akciju „Imam pravo da znam!“.

Nasilno ponašanje šalje najgoru moguću poruku i govori o stanju ambijenta u kome živimo i u kome je obračun sa neistomišljenicima potpuno normalna stvar“, ističe Šarović.

Nakon što su juče tokom provođenja peticije „Imam pravo da znam!“ nepoznati počinioci oštetili automobil predsjednika Mladih SDS u Trebinju Vojislava Marića, nakon verbalnog napada na aktiviste u Bileći, novi incident jutros se dogodio i u Istočnoj Ilidži gdje su polupana stakla na kancelariji Srpske demokratske stranke.

Više sinhronizovanih napada u različitim dijelovima Republike Srpske izaziva sumnju da se radi o planskim i politički motivisanim napadima s ciljem zaplašivanja aktivista SDS koji provode akciju „Imam pravo da znam!“.

Apelujemo na nadležne policijske organe da reaguju, otkriju izvršioce i eventualne nalogodavce ovih napada.

Naše političko djelovanje i traženje istine vodi se isključivo legalnim sredstvima a nasilni napadi u Trebinju, Bileći i Istočnoj Ilidži nikada nas ne mogu i neće ućutkati, saopšteno je iz Srpske demokratske stranke.



BN TV

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Мирослав

12.12.2019 11:19

Значи да би се опстало на власти почело се и овим служити , људи уразумите се не чините то за странке и своје менторе па неће никако ваљати, Срби на Србе , дајте мало охладите.

ODGOVORITE
Name

Jad i cemer od sds

12.12.2019 11:21

Jako ste mi vi mudo da vas neko napada...beznacajna partija, beznacajni ljudi, sa beznacajnim peticijama. Mi smo birali i ako treba ici cemo u nato, tako smo izabrali, a vi mozete da pocrkate. Sami sebi stakla polupali, fuj!

ODGOVORITE
Name

jad si ti

12.12.2019 12:23

"Beznačajna" partija stvorila je RS koju vi sada krčmite. Vama je u glavi ona Dodikova: RS - to sam ja. Obični narod nije za Nato a vaša Gebelsovska propaganda ispire mozak ovo malo naroda što je ostalo ovdje.. Fuj! Bakirovsko - sektaško - natovsko i ostalo.......

Name

Re

12.12.2019 12:39

Vi ste izabrali i nemam nista protiv ali da sav pošteni narod RS nema pravo da zna šta ste vi pod pritiskom i ucjenama potpisali malo se varaš. Narod RS je stvorio i odbranio i nije spreman da sve preda zarad jednog izdajničkog potpisa. Hoćemo da znamo šta ste potpisali,nije RS vaša đedovina niti ste velikom većinom ni krvavili za istu.

Name

Za jad i cemer

12.12.2019 12:45

Управо овај твој текст говори колико сте јадни и колико се бојите СДС. Ви сте све уништили и сковали сте пакт са ђаволом па ће вам се тако и вратити. Уживајте у својиј несрећи.

Name

Glas

12.12.2019 11:28

Ocito sa onima koji unistavaju tudju imovinu,ne bi trebalo obavjestavati policiju.Sledeca stvar koja je u ovom slucaju najbolje da se uradi je to,da se pronadju i dobro isprebijaju i tako posalju mami i tati koji ih nisu odgojili onako kako je trebalo!!!Stoko jedna neizivljena!

ODGOVORITE
Name

Decko

12.12.2019 11:34

Mislili smo da nikad nece proci vrijeme SDS-a, pa su drugi dosli na vlast! Proci ce i ovo vrijeme, a na gradjanima je da li ce se ti novi kad dodju ponasati odgovornije ili ce nastaviti gdje su prethodnici stali! Pa zamislite imate apsolutnu vlast u jednom preduzecu i nikom nizasto niste odgovorni, niti vas ko nadgleda -naravno da cete sve pokrasti sto se ukrasti moze!

ODGOVORITE
Name

4s

12.12.2019 12:10

Bagra, banda, šljam su prave riječi za vladajuće maloumnike. Kant: "Gdje nema pravde, život gubi smisao!" Imamo li pravde? Definitivno se mora govnjivom motkom tražiti ista!!!

ODGOVORITE
Name

Neso Republika Srpska za 4s

12.12.2019 13:13

POLAKO SRBINE!!!

Name

KATASTROFA B. LUKA

12.12.2019 12:38

DRUGO BIJEDNICI NIŠTA I NE ZNAJU. SVE IM SE SVELO SAMO NA RAZBIJANJE, KRKANLUK, URLIKANJE I SL. MISLE KO SU KAO ONI E NISU NIKO I NIŠTA VEĆ OBIČNI ŠLJAM, JAD, BIJEDE, PRODANE DUŠE, NEPISMENI, MALOUMNICI, ŽIVOTINJE KOJE NE POSTOJE, KRKANI, MONSTRUMI, ZLOČINCI I SVE ŠTO NAJGORE MOGU BITI TO SU ONI KOJI SU TO URADILI I KOJI SE TAKO ODVRATNO, LUDAČKI, KRKANSKI I BEZ IMALO KULTURE PONAŠAJU.

ODGOVORITE