Какво вријеме очекује Бањалучане за Нову годину?

Грађани највећег града Српске се увелико спремају за новогодишњу ноћ, а поред забаве коју обећавају многобројни бањалучки ресторани и кафићи, суграђани, али и гости, у највеселијој ноћи у години могу уживати и на отвореном, то јесте на Тргу Крајине, гдје су најављени концерти познатих група и пјевача.

Република Српска 11.12.2019 | 22:30
Какво вријеме очекује Бањалучане за Нову годину?
Према сајту АццуWеатхер новогодишња ноћ у Бањалуци биће прохладна, а могуће су и падавине, односно киша, али и покоја пахуља.

Како најваљују метеролози прогнозирана дневна температура у Бањалуци 31. децембра биће осам степени целзијуса, док ће темепратура у новогодишњој ноћи да се спусти на 3 степена, уз могућност падавина.




Слично вријеме у Бањалуци прогнозира се и за 30. децембар, као и за 1. јануар.

Бањалучани и њихови гости ће Ново годину на отвореном славити уз тродневне концерте и туристички садржај на Тргу Крајине, назван "Зимска варош", а који ће трајати до 5. јануара.

Тако ће 30. децембра моћи да чују Марију Шерифовић, да би Нову годину дочекали уз познате мелодије 'Црвене јабуке' и Јелене Томашевић.

Дан послије, 1. јануара, наступиће и једна од најпопуларанијих младих пјевачица - Александра Пријовић. 

Уколико сте планирали да дођете на Трг немојте да вас ова временска прогноза обесхрабри, јер ће уз тактове пјесама "То ми ради", "Дирлија", "Живот у коферима" и "Оро", те неку чашицу кованог вина или пива бити сигурно забавно.

Као и ранијих година за саму поноћ, када се казаљке поклопе, планиран је и велики ватромет који ће сигурно обрадовати све присутне на градском тргу.

(Независне)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Сима

11.12.2019 23:40

Оцекује нас лосе вријеме.Све док је ова багра на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАШНО

12.12.2019 07:08

ШТА НАМ ТО ПОЈЕДИНИМ ПОНУДИСТЕ ЛИЈЕПО ОД 2012. ГОДИНЕ ПА ДА СЕ МОЖЕМО РАДОВАТИ У 2020. ЈЕДИНО КАД БИХ ЗНАО ДА ЋЕТЕ ОДДЛЕПРШАТИ У 2020. ДОШАО БИХ ПРАВИ ДА СЕ ПРОВЕСЕЛИМ. ТО ЈЕДИНО АКО БОГ ДА БИЋЕ ОКТОБАР 2020. ГОДИНЕ. ТАД БИХ БАР ИМАО ДОБАР РАЗЛОГ ДА СЕ ВЕСЕЛИМ. ТОЛИКО ОД МЕНЕ.

Name

Несо Република Српска

12.12.2019 09:40

Бице октобар 2020 и проце као и многи досад,сретна вам нова година и да се послије октобра настави запоцето!!!!п.с.А ви послије октобра имате алтернативу да се вратите одакле сте досли.

Name

Несо Република Српска

12.12.2019 09:46

Јел и ове године наступају оне будале из пезеде-а са голим гузицама????

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

12.12.2019 10:56

Одговор за Несу оцито дати гали несто у глави.Акоје теби добро лудаце препоруциобих да одес за доцек нове године на Соколац цинимисе даси слуцај за њих.

ОДГОВОРИТЕ